Back to top

Join ENVIEM als Commercieel Medewerker Buitendienst!

Fulltime
Ben je graag onderweg en lijkt het je leuk om allerlei soorten reclamemiddelen te plaatsen? Ga dan aan de slag als Commercieel Medewerker Buitendienst bij ENVIEM!

Wat ga jij doen?

Als Commercieel Medewerker Buitendienst bij ENVIEM is iedere dag anders. Je plaatst allerlei soorten reclamemiddelen bij onze tankstation locaties, waarbij je kunt denken aan mobiele LED schermen (tekstkarren DIS, DRIP) en spandoeken. Daarnaast voer je beknopte controles uit en geef je de daaruit geconstateerde storingen door aan de technische dienst. Daar waar mogelijk verhelp je in samenwerking met onze technische dienst eenvoudige storingen welke direct commercieel belemmerend zijn, net zoals het verhelpen van kleine storingen aan de tekstkarren op locatie. Ook assisteer je bij diverse acties, denk hierbij aan bijvoorbeeld het opbouwen en in goede banen leiden van een openingsactie of een jubileum.

In deze functie heb je de mogelijkheid om door te groeien, waardoor je uiteindelijk extra taken op je kunt nemen. Denk bijvoorbeeld aan het zelfstandig opzetten/draaien van een actiedag op locatie en/of het opnemen van administratieve taken/planning.

Wat vragen wij van jou?

Jij bent een echte kilometervreter die graag onderweg is. Dat zal wel moeten, want je gaat in je bedrijfswagen de nodige kilometers maken. Het is dus belangrijk dat je in het bezit bent van je rijbewijs B, zodat je al onze locaties in Nederland kunt bereiken. Daarnaast:

  • heb je een flexibele instelling en ben je bereid om 1 à 2 keer per maand op zaterdag te werken;
  • heb je het vermogen om kleine storingen op te lossen;
  • ben je woonachting op maximaal 30 minuten reisafstand van Harderwijk.

Heb je een rijbewijs BE en/of basiskennis van computertechniek en/of Microsoft Office? Dan scoor je bonuspunten!

Wat bieden wij?

Werken bij ENVIEM zorgt iedere dag voor nieuwe uitdagingen die wij met het gehele ENVIEM team aangaan. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij het volgende verwachten:

  • Een salaris tussen de € 2.300,- en € 2.600,- per maand o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • Een jaarcontract van 45 uur per week (inclusief reistijd) met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • 25 vakantiedagen en een opbouw van 8% aan vakantiegeld welke wordt uitbetaald in de maand mei;
  • Een premievrij pensioen, waardoor je netto aanzienlijk meer overhoudt;
  • Een bedrijfswagen en telefoon van de zaak;
  • Een gezellig team met leuke collega’s;
  • Korting op tanken voor jou en jouw familieleden met de ENVIEM FAMILY FUELCARD.

Solliciteer!

Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel en ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button of mail je motivatie inclusief curriculum vitae naar solliciteren@enviem.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl