Back to top

Join ENVIEM als HR Medewerker (24 tot 36 uur)

Parttime
Voor ons hoofdkantoor in Harderwijk zoeken wij een ervaren HR Medewerker.
BE THE ENERGY en solliciteer!

Wat ga je doen?

ENVIEM is als bedrijf volop in ontwikkeling met acquisitie van nieuwe bedrijfsactiviteiten en professionalisering van de organisatie. Voor ons HR Team zoeken we een ervaren HR Medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de accurate en tijdige uitvoering van onze administratieve HR-processen, het maken van contracten, registreren van ziekmeldingen, verwerken van salarismutaties en alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling.

In deze rol ondersteun je de HR Adviseurs, maar ook de vele collega’s, die met vragen bij jou komen over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van HR. Daarnaast zijn wij ook volop in beweging om onze afdeling verder te professionaliseren. Met een juiste mix van administratieve HR-ervaring en een nuchtere hands-on mentaliteit ben je de spil waar onze HR-dienstverlening om draait.

Wie zijn wij?

Als HR medewerker maak je deel uit van het HR Team van ENVIEM, bestaande uit een Manager People & Culture, 3 HR Adviseurs, 3 HR Medewerkers en een Medewerker Salarisadministratie. Als team zorgen wij voor een snelle en effectieve HR-dienstverlening. Met jouw kennis en ervaring lever je een actieve bijdrage aan de verdere doorontwikkeling van de afdeling binnen ENVIEM. Je rapporteert aan de Manager People & Culture.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken voor deze functie een nieuwe collega die naast administratief onderlegd, ook oplossingsgericht, flexibel, klantvriendelijk en initiatiefrijk is. Je hebt een hands-on werkmentaliteit en bent zelf startend. Daarnaast beschik je over:

 • minimaal MBO+ / HBO werk- en denkniveau of een afgeronde opleiding op het gebied van HR;

 • aantoonbare ervaring met de werkzaamheden op het gebied van in-, door- en uitstroom en payroll; 

 • kennis van algemene arbeidsrechtelijke kaders en Wet Poortwachter;

 • kennis van en vaardigheid in Office365;

 • uitstekende spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands.

Wat bieden wij?

Werken bij ENVIEM zorgt iedere dag voor nieuwe uitdagingen die wij met het gehele ENVIEM team aangaan. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij het volgende verwachten:

 • Een uitdagende baan binnen een dynamisch en groeiend familiebedrijf;

 • Een ondernemende en informele werkcultuur met korte lijnen, waar resultaat geldt;

 • Een salaris passend bij de functie en afhankelijk van de ervaring en kennis die je meebrengt;

 • Een jaarcontract van 24 tot 36 uur per week met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren;

 • Een premievrij pensioen;

 • Reiskostenvergoeding (ook als je in Harderwijk woont);

 • Ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling;

 • Korting op tanken voor jou en twee directe familieleden met de ENVIEM FAMILY FUELCARD;

 • Aantrekkelijk energieaanbod via ons energiebedrijf Hezelaer Energy;

 • Mogelijkheid tot een voordelig verblijf in een vakantiehuisje van ENVIEM op de Veluwe;

 • Elke dag vers fruit op de werkvloer.

Wil je meer weten?

Bel dan met Saskia Bogaart, Senior HR Medewerker op 0341 - 439000 of stuur een mail naar s.bogaart@enviem.nl.

Solliciteer!

Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel en ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button of mail je motivatie inclusief curriculum vitae naar solliciteren@enviem.nl.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl