Back to top

Join Enviem als Medewerker Klantenservice TinQ!

Fulltime
Je bent servicegericht en enthousiast. Jouw energieke instelling werkt aanstekelijk en hierdoor ben jij voor jouw collega’s en klanten een prettige gesprekspartner.

Wat ga je doen?

In deze functie ben jij voor onze klanten het aanspreekpunt voor als er wat aan de hand is op een van onze tankstations; een tank is leeg, een lamp is kapot of hun FUELCARD, waarmee ze willen betalen, doet het niet. Al deze vragen komen bij jou terecht, waarbij de ene vraag wat makkelijker op te lossen is, dan de andere. Gelukkig laat jij je niet snel uit het veld slaan en houd jij vol om tot een goede oplossing voor de klant en ons bedrijf te komen. Ook aan negatieve telefoontjes kun jij een positieve draai geven!

Wat vragen wij van jou?

Je bent servicegericht en enthousiast. Jouw energieke instelling werkt aanstekelijk en hierdoor ben jij voor jouw collega’s en klanten een prettige gesprekspartner. Je staat stevig in je schoenen, je gaat gestructureerd te werk en kunt snel schakelen wanneer nodig. Je bent oplossingsgericht en schat de situatie op de juiste manier in.

Daarnaast:

 • heb je ervaring opgedaan op een call center;
 • heb je kennis van Office365;
 • beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

Wat bieden wij?

Onze medewerkers maken het verschil. En daarom bieden wij jou:

 • Een veelzijdige fulltimebaan in een laagdrempelig familiebedrijf;
 • Een passend salaris, afgestemd op jouw achtergrond en ervaring;
 • Een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een premievrij pensioen;
 • Reiskostenvergoeding (ook als je in Harderwijk woont);
 • Korting op tanken voor jou en je familie met de nieuwste ENVIEM FAMILY FUELCARD;
 • Een zelfstandige en dynamische functie binnen een sterk groeiende organisatie;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden binnen geheel ENVIEM.

Solliciteer!

Bel dan met Roos Bunskoek, Teamleider Klanten- en Verkoopondersteuning op telefoonnummer 06-14727625 of stuur een bericht naar solliciteren@enviem.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl