Back to top

Join ENVIEM als Receptionist(e)!

Parttime
Heb jij een prettige telefoonstem en is snel schakelen geen probleem voor je? Ben jij de komende vier maanden beschikbaar en kun je snel starten? Laat deze kans dan niet liggen: lees snel verder en solliciteer vandaag nog!

Wat ga je doen?

Met een brede glimlach ontvang jij onze bezoekers en neem je binnenkomende telefoontjes aan. Jij bent namelijk het visitekaartje van onze organisatie. Je verzorgt de post, behandelt inkomende e-mails en neemt tussendoor telefoontjes aan.

Mede dankzij jou beginnen je collega’s vrolijk aan hun dag en gaan ze aan het eind van de dag met een glimlach naar huis. Kortom, een super afwisselende en uitdagende baan waarin je contact hebt met veel verschillende mensen en collega’s.

Wat vragen wij van jou?

Mensen te woord staan met een glimlach, doe jij al van nature. Je bent servicegericht en enthousiast. Jouw energieke instelling werkt aanstekelijk en hierdoor ben jij voor jouw collega’s en klanten een prettige gesprekspartner.

Sociaal, proactief en flexibel zijn kenmerken die jou het beste omschrijven. Je gaat gestructureerd te werk en kunt snel schakelen wanneer nodig. Daarnaast:

  • ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar in de periode 1 mei t/m 31 augustus 2021;
  • heb je kennis van Office365;
  • beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

Wat bieden wij?

Werken bij ENVIEM betekent werken voor een organisatie die gedreven is om grootse dingen te realiseren. Deze positieve energie voel je dan ook binnen iedere afdeling. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een veelzijdige baan van minimaal 32 uur per week;
  • Een salaris tussen de € 1.850,- en € 2.350,- op basis van een fulltime dienstverband;
  • Een opbouw van 8% aan vakantiegeld;
  • Korting op tanken met de nieuwste ENVIEM FAMILY FUELCARD;
  • Een prettige zelfstandige, uitdagende functie binnen een sterk groeiende organisatie.

Solliciteer!

Is dit helemaal wat jij zoekt? Zorg dan dat je snel solliciteert, zodat we jou kunnen voorstellen als tijdelijke aanwinst voor ons bedrijf! Vragen? Bel (0341-439000) of mail (solliciteren@enviem.nl) gerust, wij beantwoorden deze graag.

De sluitingsdatum van deze vacature is vastgesteld op 25 april 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl