Back to top

Join ENVIEM als Recruiter

Fulltime
Gezocht: Ervaren Recruiter met kennis van Employer Branding.

Wat ga je doen?

ENVIEM is als bedrijf volop in ontwikkeling met de acquisitie van nieuwe bedrijfsactiviteiten en een verdere professionalisering van de organisatie. Voor ons HR-team zoeken we een ervaren Recruitment & Employer Branding Specialist (32-40 uur), die zich vanuit Harderwijk met het gehele recruitmentproces voor onze organisatie gaat bezighouden. Je hebt de kennis en vaardigheden om onze merken, waaronder TinQ en Gulf op een moderne manier beter als werkgever in de markt te zetten. Je bedenkt samen met de collega’s van Marketing en Business Development aansprekende wervingscampagne, zodat de verschillende doelgroepen ons als werkgever weten te vinden. Je werft medewerkers voor op de tankstations, maar ook administratieve en technische medewerkers voor bijvoorbeeld op ons hoofdkantoor in Harderwijk. Ook voor onze andere vestigingen in Amsterdam, Den Helder, Nigtevecht of voor de productieplant in Dordrecht werf je nieuwe medewerkers.

Wie zijn wij?

Als Recruitment & Employer Branding Specialist  kom je in een team van 2 collega HR-adviseurs, 2 HR-medewerkers, de medewerker salarisadministratie en zorg je samen voor een snelle en effectieve HR dienstverlening. Je ondersteunt je collega’s met jouw vakinhoudelijke kennis en vaardigheden en ontzorgt hen bij het recruitment- en indiensttredingsproces. Je rapporteert aan de Manager HR.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken voor deze functie een nieuwe collega die creatief en ondernemend en resultaatgericht de gezette doelen bereikt. Je bent klantvriendelijk, bent kritisch en kunt snel schakelen. Daarnaast bezit je:

 • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een afgeronde opleiding HRM);
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als (corporate) recruiter;
 • Je kunt goed prioriteiten stellen;
 • Je bent creatief in het vinden van nieuwe collega’s;
 • Je hebt ervaring met digital HR.

Wat bieden wij jou?

Werken bij ENVIEM zorgt iedere dag voor nieuwe uitdagingen die wij met het gehele ENVIEM team aangaan. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij het volgende verwachten:

 • Een uitdagende baan in een dynamische en groeiende organisatie;
 • Een ondernemende en informele werkcultuur met korte lijnen, waar resultaat geldt;
 • Een salaris en arbeidsvoorwaarden, die passend zijn bij de functie en afhankelijk van de ervaring en kennis die je meebrengt;
 • Een jaarcontract van 32 - 40 uur per week met de intentie voor een contract voor onbepaalde tijd;
 • Premievrij pensioen;
 • Ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling;
 • Korting op tanken voor jou en je familieleden met de ENVIEM FAMILY FUELCARD.

Wil je meer weten?

Bel dan met Rina van der Zwaag, senior HR-adviseur op 06-57205974 of mail haar op rvdzwaag@enviem.nl.

Solliciteer!

Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel en ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button of mail je motivatie inclusief curriculum vitae naar solliciteren@enviem.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl