Back to top

Join ENVIEM Retail als Financieel Administratief Medewerker!

Parttime
Voor ons hoofdkantoor in Harderwijk zijn wij op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker voor 32 - 40 uur per week. BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Wat ga je doen?

Als Financieel Administratief Medewerker ben jij medeverantwoordelijk voor de administratie van de winkelvoorraden van ± 50 tankstations, door het gehele land. Je verwerkt facturen, pakbonnen en je hebt (telefonisch) contact met de medewerkers op onze tankstations. Je ondersteunt bij het opstellen van diverse rapportages en je signaleert afwijkingen in de voorraad waarna je deze oplost. Samen met je collega’s beheer je alle facetten van het proces voorraadbeheer.

Wat vragen wij van jou?

De functie is een startersfunctie en vraagt om een afgeronde mbo-opleiding in een financiële richting. Je hebt een leergierige en proactieve houding en je denkt graag mee over het verbeteren van de kwaliteit van de processen. Daarnaast ben je bekend met MS Office en beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 

Wat bieden wij?

Werken bij ENVIEM zorgt iedere dag voor nieuwe uitdagingen die wij met het gehele ENVIEM team aangaan. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij het volgende verwachten:

  • Een salaris passend bij de functie en afhankelijk van de ervaring en kennis die je meebrengt;
  • Een jaarcontract van 32 – 40 uur per week met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een premievrij pensioen;
  • 25 welverdiende vakantiedagen op jaarbasis;
  • Een leuke werkplek waar je onderdeel bent van een gemotiveerd team;
  • Een reiskostenvergoeding indien je verder dan 10 kilometer woonachtig bent;
  • Korting op tanken voor jou en je familieleden met de ENVIEM FAMILY FUELCARD;
  • Iedere dag vers fruit op de werkvloer.

Solliciteer!

Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel en ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button of mail je motivatie inclusief curriculum vitae naar solliciteren@enviem.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl