Back to top

Join us als Verkoopmedewerker bij Esso Eijsden!

Parttime
Iedere klant die voet over de drempel van ons Esso tankstation in Eijsden zet, kan rekenen op een vriendelijke ontvangst en een grote glimlach. Daar zorg jij wel voor. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY en solliciteer nu!

Wat ga je doen?

Als Verkoopmedewerker ben jij het gezicht van ons Esso tankstation aan de Rijksweg A2 te Eijsden. Een tankstation dat aan de snelweg ligt en 24/7 is geopend. Tijdens jouw werkdag ben je continu in beweging: de honderden klanten die dagelijks ons tankstation bezoeken rekenen bij jou namelijk niet alleen hun brandstof af, maar kunnen ook bij je terecht voor o.a. heerlijke koffie, frisdrank en sappen, smakelijke broodjes en snacks. Daarnaast houd je samen met je collega’s de voorraad op peil en zorg je ervoor dat de shop, toiletten en het terrein schoon zijn.

Wat vragen wij van jou?

Jij:

  • bent in het bezit van eigen vervoer;
  • bent sociaal, hebt goede communicatieve vaardigheden en een verzorgd uiterlijk;
  • bent minimaal 24 uur per week beschikbaar en vindt het niet erg om in de avonden en/of weekenden te werken;
  • bent servicegericht en altijd in voor een praatje met klanten;
  • hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

Als verkoopmedewerker bij ons Esso tankstation te Eijsden val je onder de Retail Divisie van ENVIEM. Werken bij ENVIEM betekent werken voor een organisatie die gedreven is om grootse dingen te realiseren. Deze positieve energie voel je dan ook binnen de gehele organisatie. Daarnaast bieden wij jou:

  • Afwisselend werk waar geen dag hetzelfde is;
  • Salaris conform cao-tankstations en wasbedrijven;
  • Korting op tanken met de nieuwste FUELCARD;
  • Een prettige werkomgeving waar je onderdeel bent van een gemotiveerd team;
  • De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen.

Kortom: een afwisselende, sociale functie in een dynamische omgeving!

Solliciteer!

Zie jij jezelf al werken als verkoopmedewerker bij ons Esso tankstation in Eijsden en ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button of mail je motivatie met je cv naar wijzoekenjou@enviemretail.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl