Back to top

Join Fase als Allround Service Monteur!

Fulltime
Jij hebt twee rechterhanden, denkt in oplossingen en bent toe aan een andere en/of nieuwe uitdaging. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Jij bent dé probleemoplosser en redder in nood van onze organisatie. Jij reist door heel Nederland met je eigen bedrijfswagen om zo problemen op onze locaties op te lossen. Op onze tankstations voer je diverse werkzaamheden uit, denk hierbij aan het installeren van elektrische systemen, betalingsapparatuur en pompen. Ook voer je reparaties uit, spoor je de oorzaak van elektra storingen op en beheer je de Helpdesk om storingen op te nemen en te verhelpen. Dit is pas een kleine greep uit de werkzaamheden die je gaat uitvoeren. Aan variatie, afwisseling en uitdaging in deze functie geen gebrek!

Wat vragen wij van jou?

Jij hebt bij voorkeur een afgeronde mbo-niveau 3 of 4 opleiding, richting elektrotechniek. Daarnaast heb je al wat relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Ook heb je:

  • een rijbewijs zodat je al onze locaties in Nederland met de bedrijfswagen kunt bereiken;
  • een dienstverlenende, flexibele instelling en het vermogen om praktijkproblemen creatief op te lossen;
  • een Basisveiligheid VCA certificaat of je bent bereid deze te halen.

Wat bieden wij?

Onze medewerkers maken het verschil. En daarom bieden wij jou:

  • Een veelzijdige fulltimebaan van 40 uur per week;
  • Een passend salaris, afgestemd op jouw achtergrond en ervaring;
  • Een jaarcontract met uiteindelijk uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • 25 vakantiedagen en een opbouw van 8% aan vakantiegeld;
  • Korting op tanken voor jou en je familie met de nieuwste ENVIEM FAMILY FUELCARD;
  • Een prettige zelfstandige, uitdagende functie binnen een sterk groeiende organisatie.

Solliciteer!

Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel en ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button of mail je motivatie inclusief curriculum vitae naar solliciteren@enviem.nl.

De sluitingsdatum van deze vacature is vastgesteld op 14 april 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over ENVIEM Retail en Fase Facility Services

ENVIEM Retail is een multi-brand company met een bijzondere groeiambitie. Het familiebedrijf (in top 20 familiebedrijven van Nederland) richt zich op de verkoop van brandstoffen via tankstations (bemand en onbemand), de productie, verkoop en distributie van smeermiddelen, de inzameling en verwerking van (olie)afval, ‘nieuwe’ energieconcepten en investeringen in boeiende start-ups (new ideas, new markets, new business models).

Binnen ENVIEM Retail zorgen de ‘brands in motion’, door hun continue wrijving, voor de creatie van energie ten behoeve van een duurzame ontwikkeling van ENVIEM Retail. Meer informatie vind je op www.enviem.nl

De diensten van Fase Facility Services B.V. bestaan onder andere uit het leveren van het totale technisch-, mechanisch- en/of schilderonderhoud van alle tankstations binnen ons netwerk in Nederland. Fase verzorgt tevens helpdesk-diensten, logistieke diensten, facilitair (schoonmaak)onderhoud en draagt zorg voor het realiseren van alle voorschriften met betrekking tot wet en regelgeving.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.