Back to top

Join Fase als Facilitair Medewerker Buitendienst!

Fulltime
Wij zijn op zoek naar een facilitaire topper voor 45 uur per week in de regio van Eindhoven. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is zelfstandig werken voor jou geen probleem? Dan is deze functie iets voor jou!

Wat ga je doen?

In deze functie houd je je voornamelijk bezig met het reinigen en bewaken van de uitstraling van de (on)bemande tankstations binnen je eigen regio, in dit geval Eindhoven/Helmond. Een belangrijke taak die een verantwoordelijkheidsgevoel en een hoge mate van zelfstandigheid vergt. Als facilitair medewerker buitendienst vallen jouw taken en verantwoordelijkheden onder het bedrijfsonderdeel Fase Facility Services B.V. in Harderwijk.

Wat vragen wij van jou?

Jij verricht dagelijks uiteenlopende werkzaamheden rondom de (on)bemande tankstations in jouw regio. Je doet dit met een positieve instelling en je bent gedreven om het maximale uit je werkzaamheden te halen. Daarnaast:

 • vind je het geen probleem om vier dagen per week te werken, voor zo'n 11 à 12 uur per dag;
 • denk je in oplossingen in plaats van problemen;
 • kun je goed zelfstandig werken en vind je het niet erg om alleen op pad te gaan.

En verder?

 • Je bent in het bezit van Rijbewijs B(E);
 • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven/Helmond;
 • Je beschikt over goede communicatie vaardigheden, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij?

Werken bij ENVIEM betekent werken voor een organisatie die gedreven is om grootse dingen te realiseren. Deze positieve energie voel je dan ook binnen iedere afdeling. Daarnaast bieden wij jou:

 • Een veelzijdige fulltimebaan van 45 uur (4 dagen) per week waarin je iedere dag opnieuw uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen;
 • Een salaris tussen de € 2.400,- en € 2.500,- op basis van 45 uur per maand;
 • Een jaarcontract met uiteindelijk uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen en een opbouw van 8% aan vakantiegeld;
 • Korting op tanken met de ENVIEM FAMILY FUELCARD;
 • Een prettige zelfstandige, uitdagende functie binnen een sterk groeiende organisatie.

Solliciteer!

Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel en ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button of mail je motivatie inclusief curriculum vitae naar solliciteren@enviem.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over ENVIEM Retail en Fase Facility Services B.V.

ENVIEM Retail is een multi-brand company met een bijzondere groeiambitie. Het familiebedrijf (in top 20 familiebedrijven van Nederland) richt zich op de verkoop van brandstoffen via tankstations (bemand en onbemand), de productie, verkoop en distributie van smeermiddelen, de inzameling en verwerking van (olie)afval, ‘nieuwe’ energieconcepten en investeringen in boeiende start-ups (new ideas, new markets, new business models).

Binnen ENVIEM Retail zorgen de ‘brands in motion’, door hun continue wrijving, voor de creatie van energie ten behoeve van een duurzame ontwikkeling van ENVIEM Retail. Meer informatie vind je op www.enviem.nl

De diensten van Fase Facility Services B.V. bestaan onder andere uit het leveren van het totale technisch-, mechanisch- en/of schilderonderhoud van alle tankstations binnen ons netwerk in Nederland. Fase verzorgt tevens helpdesk-diensten, logistieke diensten, facilitair (schoonmaak)onderhoud en draagt zorg voor het realiseren van alle voorschriften met betrekking tot wet en regelgeving.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.