Back to top

Join FASE (Facility Services) als Medewerker onderhoud vloeistofdichte bestrating

Fulltime
Jij hebt twee rechterhanden, denkt in oplossingen en bent toe aan een andere en/of nieuwe uitdaging. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Jij reist door heel Nederland met je eigen bedrijfswagen om werkzaamheden op onze bemande en onbemande tankstations (ca. 450) op te pakken.

Fase is verantwoordelijk voor alle technische zaken die betrekking hebben op onze tankstations. Daarbij kun je denken aan:

 • Onderhoud;
 • Schoonmaken;
 • Verbouw- of nieuwbouw;
 • Wet- en regelgeving.

Fase is door KIWA gecertificeerd om zelfstanding de vloeistofdichte vloeren van onze tankstations te inspecteren en te repareren.

Je voert controles uit op de tankstations van de vloeistofdichte vloeren rondom de brandstoftanks, repareert kitvoegen, die niet meer voldoen aan de richtlijnen en inspecteert de olie-benzineafscheiders.

Dit is slechts een kleine greep uit de werkzaamheden die je gaat uitvoeren. Aan variatie, afwisseling en uitdaging in deze functie geen gebrek!

Wat vragen wij van jou?

Jij hebt bij voorkeur een afgeronde mbo entreeopleiding Assistent Bouw, Wonen en Onderhoud of vmbo-basis diploma (of soortgelijk). Daarnaast heb je al wat relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Ook heb je:

 • een rijbewijs zodat je al onze locaties in Nederland met de bedrijfswagen kunt bereiken;
 • een dienstverlenende, flexibele instelling en het vermogen om praktijkproblemen creatief op te lossen.

Wat bieden wij?

Onze medewerkers maken het verschil. En daarom bieden wij jou:

 • Een veelzijdige fulltimebaan;
 • Een passend salaris, afgestemd op jouw achtergrond en ervaring;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen en 8% aan vakantiegeld;
 • Korting op tanken voor jou en je familie met de nieuwste ENVIEM FAMILY FUELCARD;
 • Een zelfstandige en dynamische functie binnen een sterk groeiende organisatie.

Solliciteer!

Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel en ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button of mail je motivatie inclusief curriculum vitae naar solliciteren@enviem.nl.

De sluitingsdatum van deze vacature is vastgesteld op 1 augustus 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl