Back to top

Join Transnational Blenders als Blender-Operator

2-Ploegendienst
Heb jij altijd al verantwoordelijk willen zijn voor het uitvoeren van hand-blends, batch-blends en in-line blends? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tot jouw werkzaamheden behoren o.a.:

De Blender - Operator is samen met collega’s verantwoordelijk voor het uitvoeren van hand-blends, batch-blends en in-line blends. Je draagt zorg voor verpompingen en geef je mede uitvoering aan licht preventief onderhoud aan de blendinstallaties. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een 2-ploegensysteem (van 6:00 uur tot 14.30 uur, en van 14.15 uur tot 22.45 uur).

De Blender – Operator controleert grondstoffen, brengt deze op temperatuur (hotroom) en past de juiste blendreceptuur toe. Je ziet toe op de juiste aan- en afsluiting van leidingen, en controleert de inhoud van tanks. Je verricht licht preventief onderhoud aan de productie-installaties en pompen, zoals het vervangen van filters etc. en bent verantwoordelijk voor veiligheid, orde en netheid op de werkplek. Ook rapporteer en registreer je productiegegevens.

Om als Blender - Operator aan de slag te kunnen gaan is het belangrijk dat je

Beschikt over een opleiding (of werk- en denkniveau) op MBO - 2 niveau, productietechnische richting (startkwalificatie) met goede beheersing van de Nederlandse taal. Kennis van blendprocessen is een pre. Bij voorkeur heb je enige relevante werkervaring in een soortgelijke functie.  Een heftruckcertificaat is een vereiste. een flexibele werkinstelling, zelfstandig kunnen werken. Je kunt je goed vinden in onze organisatie-kernwaarden zoals samenwerken, klantgerichtheid, kwaliteitsbewustzijn en resultaatgerichtheid.

Wat bieden wij jou?

Wanneer je als Blender - Operator bij ons gaat werken gaan we graag een keer met jou in gesprek over het salaris en onze secondaire arbeidsvoorwaarden (w.o. 25 vakantiedagen, een premievrij pensioen, kilometervergoeding, een variabele kwartaalbonus en een eindejaar bonusuitkering etc.).

Werken bij Transnational Blenders

Solliciteren naar de functie Blender - Operator doe je – vóór 21 augustus a.s. - door te bellen naar de afdeling Personeelszaken, Transnational Blenders BV, Wieldrechtseweg 37, 3316 BG  Dordrecht  of via onze website www.tnb.nl of het emailadres solliciteren@tnb.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Transnational Blenders

TRANSNATIONAL BLENDERS (TNB) te Dordrecht is onderdeel van de ENVIEM groep en produceert smeermiddelen voor de automobielsector, de scheepvaart, de industrie en voor installaties. De visie van TNB is gericht op de (organisatie) doelstelling om ‘’een extensive servicing partner’’ te zijn voor de klanten door middel van nauwe samenwerking en waar mogelijk ‘’customized solutions’’. Dienstverlening op het gebied van Warehousing, Bunkering, Productmanagement, Laboratorium- en Documentenservice vormt eveneens een belangrijk onderdeel van deze activiteiten.

 

De productieplant in Dordrecht heeft een capaciteit van ca. 160.000 metric ton productie per jaar. TNB produceert zowel voor de nationale als internationale markt, de distributie naar afnemers in de scheepvaartsector wordt rechtstreeks verzorgd. Er werken totaal ca. 125 medewerkers, verdeeld over de operationele- en kantoorafdelingen.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl