Back to top

Join Transnational Blenders als Verladingsoperator!

Ploegendienst
Heb je altijd al verantwoordelijk willen zijn voor het laden en lossen van diverse vervoersmiddelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tot jouw werkzaamheden behoren o.a.:

 • Het laden van (verpakte) producten in (bunker)schepen, selecteert aan de hand van laadlijsten de juiste uitgaande tanks;
 • Het lossen van zeeschepen en barges aan de hand van checklisten, selecteert inkomende tanks
 • Belading van tankwagens op terrein; meten, controleren en registreren van informatie van de grondstoffen en producten;
 • Lossen van tankwagens, weging, klaarzetten IBC etc;
 • Afnemen van monsters van inkomende producten (tankwagens/schepen) alsmede afname van monsters van geladen producten (tankwagens/schepen) ;
 • Het verpompen van gereed product, toezicht op orde en netheid van het tankenpark, begeleiden van chauffeurs, beheren van laadmonsters;
 • Is verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplek,en het opvolgen van alle  veiligheidsmaatregelen.

Wij zijn op zoek naar een collega die o.a. beschikt over:

 • Minimaal MBO niveau 2 (bij voorkeur technische richting)
 • Kennis van de Nederlandse taal en basiskennis Engels
 • Bijvoorkeur in bezit van een VCA-diploma en een heftruckcertificaat
 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring met het laden/lossen van voertuigen/schepen
 • Goede kennis van een tankpark, leidingsystemen en kleppen/afsluiters is een pre
 • Een flexibele werkinstelling.

Je komt te werken in een 2-ploegenrooster (tussen 6.00 uur en 22.45 uur). De werkzaamheden worden voornamelijk buiten op het bedrijfsterrein uitgevoerd.

Onze organisatie biedt o.a.:

Een afwisselende baan op basis van een tijdelijk contract met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden (w.o. een premievrij pensioen) zijn in overeenstemming met de functie.

Solliciteer!

Voor verdere informatie over deze functie kun je terecht bij de afdeling Personeelszaken.
Je schriftelijke sollicitatie met uitgebreide cv kun je z.s.m. sturen naar Personeelszaken Transnational Blenders BV, email adres solliciteren@tnb.nl, Wieldrechtseweg 37, 3316 BG  Dordrecht, tel. 078-6527652.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Kandidaten die niet voldoen aan de hierboven gestelde functie-eisen vragen wij niet te reageren.

Over Transnational Blenders

TRANSNATIONAL BLENDERS (TNB) te Dordrecht is onderdeel van de ENVIEM groep en produceert smeermiddelen voor de automobielsector, de scheepvaart, de industrie en voor installaties. De visie van TNB is gericht op de (organisatie) doelstelling om ‘’een extensive servicing partner’’ te zijn voor de klanten door middel van nauwe samenwerking en waar mogelijk ‘’customized solutions’’. Dienstverlening op het gebied van Warehousing, Bunkering, Productmanagement, Laboratorium- en Documentenservice vormt eveneens een belangrijk onderdeel van deze activiteiten.

De productieplant in Dordrecht heeft een capaciteit van ca. 160.000 metric ton productie per jaar. TNB produceert zowel voor de nationale als internationale markt, de distributie naar afnemers in de scheepvaartsector wordt rechtstreeks verzorgd. Er werken totaal ca. 120 medewerkers, verdeeld over de operationele- en kantoorafdelingen.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.