Back to top

Join Transnational Blenders als Matroos Binnenvaart

Fulltime
Wil jij meewerken aan een dynamisch gesmeerde organisatie?

Tot jouw werkzaamheden behoren o.a.:

De Matroos Binnenvaart is verantwoordelijk voor werkzaamheden op onze bunkerschepen. Het betreft een functie in systeemdienst (dinsdag op – dinsdag af).

Je werkt samen met bemanningsleden aan boord van ons bunkerschip, dat gevaren wordt door een schipper of kapitein. Jij ondersteunt bij de uitvoering van de nautische, operationele en technische werkzaamheden, zoals varen, manoeuvreren, koppelen, meren en ankeren. Onder begeleiding wordt het laden en lossen van het schip voorbereidt en verzorgt, alsook  eenvoudige onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Tot slot treed je op bij eventuele calamiteiten aan boord van het schip, volg je instructies, procedures en bedrijfs- en milieu en veiligheidsvoorschriften op, en zorg je dat materialen n en middelen effectief en verantwoord worden gebruikt; zo zelfstandig mogelijk werkt, maar ook goed functioneert binnen het team.

Tijdens diensttijd werk en verblijf je aan boord van het schip.

Wij zijn op zoek naar een collega die o.a. beschikt over:

Om als Matroos Binnenvaart aan de slag te kunnen gaan is het belangrijk dat je bij voorkeur enkele jaren ervaring hebt en de werkzaamheden zelfstandig kunt uitvoeren. Je bent een teamplayer, hebt een flexibele instelling en beschikt over een gezonde dosis verstand.

Onze organisatie biedt o.a.:

Een afwisselende baan op basis van een tijdelijk contract met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden (w.o. een premievrij pensioen) zijn in overeenstemming met de functie.

Solliciteer!

Voor verdere informatie over deze functie kun je terecht bij de afdeling Personeelszaken.
Je schriftelijke sollicitatie met uitgebreide cv kun je z.s.m. sturen naar Personeelszaken Transnational Blenders BV, email adres solliciteren@tnb.nl, Wieldrechtseweg 37, 3316 BG  Dordrecht, tel. 078-6527652.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Transnational Blenders

TRANSNATIONAL BLENDERS (TNB) te Dordrecht is onderdeel van de ENVIEM groep en produceert smeermiddelen voor de automobielsector, de scheepvaart, de industrie en voor installaties. De visie van TNB is gericht op de (organisatie) doelstelling om ‘’een extensive servicing partner’’ te zijn voor de klanten door middel van nauwe samenwerking en waar mogelijk ‘’customized solutions’’. Dienstverlening op het gebied van Warehousing, Bunkering, Productmanagement, Laboratorium- en Documentenservice vormt eveneens een belangrijk onderdeel van deze activiteiten.

De productieplant in Dordrecht heeft een capaciteit van ca. 160.000 metric ton productie per jaar. TNB produceert zowel voor de nationale als internationale markt, de distributie naar afnemers in de scheepvaartsector wordt rechtstreeks verzorgd. Er werken totaal ca. 120 medewerkers, verdeeld over de operationele- en kantoorafdelingen.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.