Back to top

Join Transnational Blenders als MEDEWERKER ORDERVERWERKING (FULLTIME)

Fulltime
Onze organisatie is op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega met een administratieve en logistieke achtergrond, die zich als professional verder wil ontwikkelen.

De Medewerker Orderverwerking is werkzaam op de de afdeling Order Desk Marine, en is de schakel tussen de klant en de organisatie. De afdeling houdt zich bezig met activiteiten die als doel hebben de klantorders op tijd en volledig uit te leveren, en daarmee 100% klanttevredenheid te bereiken.

Functieomschrijving

 • Het administratief verwerken van de klantorders, en vastlegging hiervan in de klant ordersystemen
 • Het voorbereiden van de uitleveringen, daarbij wordt gebruik gemaakt van de inzet van onze bunkerschepen alsmede ingehuurd transport over de weg
 • Het onderhouden van contact met de klanten en vervoerders voor alle order gerelateerde vragen
 • Het onderhouden van contacten met agenten, om de bijzonderheden van de bunkermogelijkheden af te stemmen
 • Beoordeling of douanedocumentatie nodig is, en met team Documents afstemmen dat deze tijdig opgemaakt worden

Wat vragen wij

 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Ca. 2 tot 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits of Frans is een pré
 • Uitstekende administratieve vaardigheden, kennis van MS Office
 • Flexibele werkinstelling, probleemoplossend vermogen en een gezonde dosis nuchter verstand
 • Ervaring als waterklerk, agent of (douane)expediteur is een pré

 

Kernwoorden zijn: zelfstandigheid, initiatief, communicatief en teamplayer

Je bent bereid om binnen de afdeling consignatiediensten mee te draaien

Wat bieden wij

Wij bieden een afwisselende functie binnen een sterk groeiende organisatie. Enthousiaste collega’s en een informele werksfeer, met mogelijkheden voor groei, ontwikkeling en opleiding. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden (waaronder een premievrij pensioen) zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Bedrijfsprofiel

TRANSNATIONAL BLENDERS (TNB) te Dordrecht is onderdeel van de ENVIEM groep en produceert smeermiddelen voor de automobielsector, de industrie, de scheepvaart en installaties. De visie van TNB is gericht op de (organisatie) doelstelling om ‘’een extensive servicing partner’’ te zijn voor de klanten door middel van nauwe samenwerking en waar mogelijk ‘’customized solutions’’. Dienstverlening op het gebied van Warehousing, Bunkering, Productmanagement, Laboratorium en Documentenservice vormt een belangrijk onderdeel van deze activiteiten. De productieplant in Dordrecht heeft een capaciteit van ca. 160.000 metric ton productie per jaar. TNB produceert zowel voor de nationale als internationale markt, de distributie naar afnemers in de scheepvaartsector wordt rechtstreeks verzorgd. Er werken totaal ca. 130 medewerkers.

Ben je geïnteresseerd?

Kun jij je vinden in onze organisatiewaarden als samenwerking, klantgerichtheid, kwaliteitsbewustzijn, commitment, resultaatgerichtheid en flexibiliteit?

 

Stuur dan jouw sollicitatiebrief met uitgebreide C.V. naar Transnational Blenders BV, afdeling Personeelszaken, emailadres: solliciteren@tnb.nl - Wieldrechtseweg 37, 3316 BG, Dordrecht

Tel. 078-6527652

 

 

Kandidaten die niet voldoen aan de functie-eisen, vragen wij niet te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl