Back to top

Join Transnational Blenders als Onderhoudsmonteur!

Ploegendienst
Heb je altijd al verantwoordelijk willen zijn voor correctief en preventief onderhoud aan onze machines en installaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

  • Je beoordeelt de staat van onderhoud van apparatuur/ installaties en verricht metingen a.d.h.v. controlelijsten en eigen inzichten. Je signaleert (dreigende) gebreken, herstelt noodzakelijke mankementen en rapporteert bevindingen aan de afdelingsleiding..
  • Het lokaliseren van storingen en de oorzaken van de storing. Je raadpleegt medewerkers en voert testen en metingen uit. Je informeert medewerkers van de productieafdeling en operators over de oorzaak van de storingen door mogelijke bedieningsfouten. Het beoordelen van de aard en omvang van de storing en bepaalt of direct repareren noodzakelijk en mogelijk is. Je voert noodreparatie uit, (de)monteert en stelt apparatuur af.
  • Voert preventief en curatief onderhoud uit (modificatie en revisiewerkzaamheden) o.b.v. werkopdrachten en instructies. Je assisteert bij door leveranciers te plaatsen installatielijnen.     
  • Je rapporteert en registreert de uitgevoerde werkzaamheden, o.a.  urenverantwoording en bijzonderheden  in het onderhoudsmanagement systeem.
  • Je ziet toe op de naleving van de bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften zoals Arbowetgeving en (specifieke) wet- en regelgeving. Je draagt zorg voor orde en netheid op de werkvloer, neemt deel aan werkoverleg en toolboxmeeting en instrueert medewerkers en externe monteurs over veilig werken aan apparatuur en installaties (voorschriften).

Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega die:

Beschikt over een opleiding op MBO-3 niveau, technische richting (elektrotechnisch of mechatronica) en minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een productieorganisatie of proces-omgeving. Je hebt ervaring met zoeken naar storingen en kunt de storigen zelfstandig oplossen. Je bent bekend met onderhouds-informatiesystemen.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een afwisselende functie in een informele werksfeer en in een groeiende organisatie. Je wordt betrokken bij uitdagende groeidoelstellingen waarvoor jouw kwaliteiten goed gebruikt kunnen worden. Samenwerking met enthousiaste collega’s en een interne opleiding/training biedt een solide basis voor verdere individuele ontwikkeling. Wij gaan graag voor een duurzame arbeidsrelatie.

Kom jij bij ons werken?

Ben jij de medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan via onze website of stuur je sollicitatie met uitgebreide cv naar: Personeelszaken Transnational blenders BV., emailadres solliciteren@tnb.nl, Wieldrechtseweg 37, 3316 BG  Dordrecht.

Vragen? Stel ze gerust! Je kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Personeelszaken via solliciteren@tnb.nl of tel. 0786527652. Voor uitgebreide informatie over de functies kun je ook terecht op  onze website www.tnb.nl/vacancies.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Over TNB

TRANSNATIONAL BLENDERS BV (TNB) te Dordrecht is onderdeel van de ENVIEM groep en produceert smeermiddelen voor de scheepvaart, de automobielsector en de industrie. De visie van TNB is gericht op de (organisatie) doelstelling om een “extensive servicing partner” te zijn voor de klanten door middel van nauwe samenwerking en waar mogelijk “customized solutions”.

De productieplant in Dordrecht heeft een capaciteit van ca. 160.000 metric ton productie per jaar. TNB produceert zowel voor de nationale als internationale markt; de distributie naar afnemers in de scheepvaartsector wordt rechtstreeks verzorgd. Er werken ca. 125 medewerk(st)ers, verdeeld over de afdelingen Blending, Afvullen, Warehousing, Bunkering, Scheepvaart, Administratie, Productmanagement en Laboratorium.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.