Back to top

Join Transnational Blenders als Operator/Blender!

Ploegendienst
Ben jij een enthousiaste team player, neem je initiatief, heb je oog voor detail, heb je affiniteit met techniek en smeerolie, staat veiligheid hoog in je vaandel en is werken in ploegendienst geen probleem? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het maken van verschillende smeerolieblends en het nemen van tankmonsters
  • Je zorgt ervoor dat de juiste blendreceptuur wordt ingevoerd in de blendcomputer
  • Je controleert grondstoffen en zet ze in de hotroom om deze op de juiste temperatuur te brengen
  • Je voert preventief onderhoud uit aan pompen en filters
  • Je draagt zorg voor het op de juiste manier aansluiten van slangen naar leidingen en tanken.
  • Je doet overpompingen en verplaats met een heftruck grondstoffen en gereed product.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega die:

Beschikt over een MBO-4 opleiding (procestechniek of werktuigkunde) en heeft minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een productieorganisatie of proces-omgeving. Je kan zelfstandig functioneren binnen je team, toont initiatief en je denkt actief mee over mogelijke procesverbeteringen. Je werkt nauwkeurig en gestructureerd. Veilig en schoon werken staat hoog in je vaandel en je bent bekend met informatiesystemen. Werken in een ploegendienst is geen probleem voor jou. Een heftruckcertificaat is een pre.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een afwisselende functie in een informele werksfeer en in een groeiende organisatie. Je wordt betrokken bij uitdagende groeidoelstellingen waarvoor jouw kwaliteiten goed gebruikt kunnen worden. Samenwerking met enthousiaste collega’s en een interne opleiding/training biedt een solide basis voor verdere individuele ontwikkeling. Wij gaan graag voor een duurzame arbeidsrelatie.

Kom jij bij ons werken?

Ben jij de medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan via onze website of stuur je sollicitatie met uitgebreide cv naar: Personeelszaken Transnational blenders BV., emailadres solliciteren@tnb.nl, Wieldrechtseweg 37, 3316 BG  Dordrecht.

Vragen? Stel ze gerust! Je kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Personeelszaken via solliciteren@tnb.nl of tel. 078-6527652.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Tramsnational Blenders

TRANSNATIONAL BLENDERS BV (TNB) te Dordrecht is onderdeel van de ENVIEM groep en produceert smeermiddelen voor de scheepvaart, de automobielsector en de industrie. De visie van TNB is gericht op de (organisatie) doelstelling om een “extensive servicing partner” te zijn voor de klanten door middel van nauwe samenwerking en waar mogelijk “customized solutions”.

De productieplant in Dordrecht heeft een capaciteit van ca. 160.000 metric ton productie per jaar. TNB produceert zowel voor de nationale als internationale markt; de distributie naar afnemers in de scheepvaartsector wordt rechtstreeks verzorgd. Er werken ca. 125 medewerk(st)ers, verdeeld over de afdelingen Blending, Afvullen, Warehousing, Bunkering, Scheepvaart, Administratie, Productmanagement en Laboratorium.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.