Back to top

Join us als Assistent Bedrijfsleider bij SuperTank Zeewolde!

Parttime
Kassadiensten draaien, schappen vullen, dagelijks in contact zijn met klanten, leidinggeven een een enthousiast team en zorgen dat de locatie tip top in orde is. Lijkt jou dat wat? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!

Wat ga je doen?

Als Assistent Bedrijfsleider ben je het gezicht van ons tankstation aan de Landbouwweg te Zeewolde. Tijdens jouw werkdag ben je continu in beweging: de honderden klanten die dagelijks ons tankstation passeren rekenen bij jou namelijk niet alleen brandstof maar ook heerlijke koffie, frisdrank en sappen, smakelijke broodjes en snacks af. Ook houd je samen met je collega’s de voorraad op peil en zorg je ervoor dat de keuken, shop, toiletten, wasstraat en het terrein schoon zijn en de prullenbakken geleegd zijn.

Tijdens je dienst ben jij verantwoordelijk voor het tankstation. Dit betekent dat je je, naast de dagelijks werkzaamheden, ook bezig gaat houden met de administratie, het plaatsen van bestellingen en het oplossen van problemen met klanten en/of collega’s. Het aansturen en motiveren van het team wanneer dat nodig is, hoort hierbij.

Wat vragen wij van jou?

Jij:

 • bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;

 • vindt het niet erg om ook in de avonduren en/of weekenden te werken;

 • bent sociaal, communicatief vaardig en steekt graag je handen uit de mouwen;

 • hebt minimaal 3 jaar ervaring op een tankstation als verkoopmedewerker en bent klaar voor een volgende stap;

 • bent in staat om de verantwoordelijkheid over het station te hebben in samenwerking met de Retail Regiomanager die je (op afstand) ondersteunt waar nodig.

Wat bieden wij?

 

 • Een bruto uurloon tussen de € 13,27 en € 15,47 vanaf 21 jaar (excl. vakantiegeld of toeslagen);

 • Een goede pensioenregeling, vakantiedagen en een opbouw van 8% aan vakantiegeld;

 • Vaste contracturen per week dus een vast salaris per maand;

 • Korting op tanken met de SuperTank tankcard;

 • Reiskostenvergoeding;

 • Diverse (verplichte) trainingen op het gebied van verkoop, voedselveiligheid en productkennis;

 • Een prettige werkomgeving waarbinnen je onderdeel bent van een gemotiveerd en enthousiast team.

Kortom: een afwisselende, sociale functie in een dynamische omgeving!

Solliciteer!

Zie jij jezelf al werken als Assistent Bedrijfsleider bij onze Supertank locatie in Zeewolde en ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl