Back to top

Join us als Medewerker Bakery bij BP Geffen!

Parttime
Als jij voor een gastvrije houding en een glimlach zorgt, dan zorgen wij voor een leuke werkplek en gezellige collega’s!

Wat ga je doen?

Als medewerker bakery ben jij een onmisbare schakel voor de honderden klanten die dagelijks ons BP tankstation aan de Rijksweg A59 in Geffen bezoeken. Jij bent immers degene die zorg draagt voor overheerlijke belegde broodjes, snacks, verse sappen en/of een goede kop koffie. Iets wat zeer gewild is onder passerende weggebruikers! Ook houd je in jouw functie o.a. de voorraad in ons Wild Bean Café op peil én zorg je ervoor dat deze er de hele dag tot in de puntjes verzorgd en schoon uitziet. 

Wat moet je nog meer weten?

Je komt te werken op ons BP tankstation aan de Rijksweg A59 in Geffen. Het tankstation is van maandag tot en met zondag, 24 uur per dag geopend. Het Wild Bean Cafe is van maandag tot en met vrijdag geopend van 06:30 tot 19:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 15:30 uur. De werktijden verschillen en zijn afhankelijk van de dienst die je gaat werken. Je gaat per week gemiddeld 24 uur aan de slag.

Wat vragen wij van jou?

Jij:

  • bent in het bezit van eigen vervoer;
  • bent minimaal 24 uur beschikbaar en vindt het niet erg om in de avonden en/of weekenden te werken;
  • steekt graag je handen uit de mouwen en houdt ervan om verschillende dingen aan te pakken.

Wat bieden wij?

  • Een bruto uurloon tussen de € 11,18 en € 13,35 vanaf 21 jaar, op basis van ervaring;
  • Vakantiedagen en een opbouw van 8% vakantiegeld;
  • Starten met een jaarcontract van 24 uur per week, waarbij er ook uitzicht is op een vast dienstverband;
  • Korting op tanken met de nieuwste ENVIEM FAMILY FUELCARD;
  • Reiskostenvergoeding indien je verder dan 10 km woonachtig bent;
  • Diverse trainingen op het gebied van verkoop, voedselveiligheid en productkennis.

Kortom: een afwisselende, sociale functie in een dynamische omgeving!

Solliciteer!

Zie jij jezelf al werken als medewerker bakery bij ons BP tankstation in Geffen en ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan via onderstaande button of mail je motivatie met je cv naar wijzoekenjou@enviemretail.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl