Back to top

Join us als Medewerker Bakery bij BP Veldhoven!

Parttime
Voor ons BP tankstation in Veldhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste Medewerker Bakery. Kom jij ons team versterken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Bakery ben jij een onmisbare schakel voor de klanten die ons BP tankstation in Veldhoven bezoeken. Jij bent immers degene die zorg draagt voor overheerlijke belegde broodjes, snacks, verse sappen en/of een goede kop koffie. Iets wat zeer gewild is onder passerende weggebruikers! Ook houd je in jouw functie o.a. de voorraad in onze Bakery op peil én zorg je ervoor dat deze er de hele dag tot in de puntjes verzorgd en schoon uitziet.

Wat vragen wij van jou?

Mensen helpen met een glimlach, doe jij al van nature. Je bent servicegericht, enthousiast en altijd in voor een praatje met klanten. Jouw energieke instelling werkt aanstekelijk en hierdoor ben jij voor jouw collega’s én onze klanten een enthousiaste verschijning.

Daarnaast ben je:

  • 16 tot 32 uur per week beschikbaar (meer of minder contracturen zijn bespreekbaar);

  • bereid om doordeweeks en in de weekenden te werken;

  • ervaren met het uitvoeren van horecawerkzaamheden. 

Wat bieden wij?

  • Een bruto uurloon van minimaal € 12,11 vanaf 21 jaar, op basis van werkervaring;

  • Vakantiedagen en een opbouw van 8% aan vakantiegeld;

  • Een prettige werkomgeving met een gezellig team;

  • Korting op tanken met de ENVIEM FAMILY FUELCARD;

  • Reiskostenvergoeding (ook als je woonachtig bent in Veldhoven);

  • Diverse (verplichte) trainingen op het gebied van verkoop, voedselveiligheid en productkennis;

Kortom: een afwisselende, sociale functie in een dynamische omgeving!

Solliciteer!

Zie jij jezelf al werken als Medewerker Bakery bij ons BP tankstation in Veldhoven en ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button of mail je motivatie met je cv naar wijzoekenjou@enviemretail.nl.

 

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl