Back to top

Join us als Medewerker Bakery bij Shell Hazepad Vriezenveen!

Parttime
Als jij voor een gastvrije houding en een glimlach zorgt, dan zorgen wij voor een leuke werkplek en gezellige collega’s!

Wat ga je doen?

Als medewerker bakery ben jij een onmisbare schakel voor de honderden klanten die dagelijks ons Shell tankstation aan de Rijksweg 36-1 in Vriezenveen bezoeken. Jij bent immers degene die zorg draagt voor overheerlijke belegde broodjes, snacks, verse sappen en/of een goede kop koffie. Iets wat zeer gewild is onder passerende weggebruikers! Ook houd je in jouw functie o.a. de voorraad in onze Broodjesbox op peil én zorg je ervoor dat deze er de hele dag tot in de puntjes verzorgd en schoon uitziet. 

Wat moet je nog meer weten?

Je komt te werken op ons Shell tankstation aan de Rijksweg 36-1 in Vriezenveen. Het tankstation is van maandag tot en met zondag, 24 uur per dag geopend. De Broodjesbox is van maandag tot en met vrijdag geopend van 06:00 tot 18:00 uur, op zaterdag van 07:00 tot 18:00 en op zondag van 08:00 - 18:00 uur. De werktijden verschillen en zijn afhankelijk van de dienst die je gaat werken. Je gaat voor 16 uur per week aan de slag.

Wat vragen wij van jou?

Jij:

  • bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
  • bent 16 uur per week beschikbaar en vindt het niet erg om in de avonden en/of weekenden te werken;
  • steekt graag je handen uit de mouwen en houdt ervan om verschillende dingen aan te pakken.

Wat bieden wij?

  • Een bruto uurloon tussen de € 11,18 en € 13,35 vanaf 21 jaar, op basis van ervaring;
  • Vakantiedagen en een opbouw van 8% vakantiegeld;
  • Starten met een jaarcontract van 24 uur per week, waarbij er ook uitzicht is op een vast dienstverband;
  • Korting op tanken met de nieuwste ENVIEM FAMILY FUELCARD;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km;
  • Diverse trainingen op het gebied van verkoop, voedselveiligheid en productkennis.

Kortom: een afwisselende, sociale functie in een dynamische omgeving!

Solliciteer!

Zie jij jezelf al werken als medewerker bakery bij ons Shell tankstation in Vriezenveen en ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan via onderstaande button of mail je motivatie met je cv naar wijzoekenjou@enviemretail.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl