Back to top

Join us als Medewerker Bakery/Shop bij BP Veldhoven!

Parttime
Voor ons BP tankstation in Veldhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker Bakery. Kom jij ons team versterken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Bakery ben jij een onmisbare schakel voor de klanten die ons BP tankstation in Veldhoven bezoeken. Jij bent immers degene die zorg draagt voor overheerlijke belegde broodjes, snacks, verse sappen en/of een goede kop koffie. Iets wat zeer gewild is onder passerende weggebruikers! Ook houd je in jouw functie o.a. de voorraad in onze bakery op peil én zorg je ervoor dat deze er de hele dag tot in de puntjes verzorgd en schoon uitziet.

Wat vragen wij van jou?

Mensen helpen met een glimlach, doe jij al van nature. Je bent servicegericht, enthousiast en altijd in voor een praatje met klanten. Jouw energieke instelling werkt aanstekelijk en hierdoor ben jij voor jouw collega’s en klanten een enthousiaste verschijning. Daarnaast:

  • ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar;

  • ben je bereid om doordeweeks en in de weekenden te werken;

  • heb je bij voorkeur al enige ervaring in de horeca.

Wat bieden wij?

  • Een bruto uurloon tussen de € 11,75 en € 13,40 vanaf 21 jaar, op basis van ervaring;

  • Vakantiedagen en een opbouw van 8% aan vakantiegeld;

  • Een prettige werkomgeving met een gezellig team;

  • Korting op tanken met de ENVIEM FAMILY FUELCARD;

  • Reiskostenvergoeding indien je verder dan 10 kilometer woonachtig bent;

  • Diverse trainingen op het gebied van verkoop, voedselveiligheid en productkennis;

Kortom: een afwisselende, sociale functie in een dynamische omgeving!

Solliciteer!

Zie jij jezelf al werken als medewerker bakery bij ons BP tankstation in Veldhoven en ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button of mail je motivatie met je cv naar wijzoekenjou@enviemretail.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl