Back to top

Join ENVIEM Retail als Medewerker Customer Support!

Fulltime
Ons team, bestaande uit 4 enthousiaste medewerkers, is op zoek naar een toffe collega om ons te versterken (40 uur). Voel jij je aangesproken? Reageer dan nu!

Wat ga je doen?

Met ons team zijn we verantwoordelijk voor een uitstekende behandeling van onze klanten. De Customer Support-afdeling is hun eerste aanspreekpunt, wat betekent dat zij zich direct welkom moeten voelen. Als Customer Support-medewerker beantwoord je uiteenlopende klantvragen en handel je verzoeken en reacties naar tevredenheid af. Daarnaast ondersteun je onze tankpashouders bij de verwerking van aanvragen en wijzigingen. Verder draag jij je steentje bij aan het optimaliseren van processen op de afdeling.

Wat vragen wij van jou?

Jij:

 • hebt minimaal 5 jaar ervaring in een gelijke functie;
 • hebt minimaal een relevante afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in de commerciële of secretariële richting;
 • bent representatief;
 • hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
 • hebt goede kennis van de Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
 • bent ervaren met Microsoft Office.

Wat bieden wij?

Werken bij ENVIEM Retail betekent werken voor een organisatie die gedreven is om grootse dingen te realiseren. Deze positieve energie voel je dan ook binnen iedere afdeling. Daarnaast bieden wij jou:

 • een leuke werkplek met een gezellig team;
 • een prettige werksfeer in een jonge organisatie en dynamische werkomgeving;
 • goede ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeikansen;
 • korting op tanken met de nieuwste FUELCARD;
 • een afwisselende functie. Geen enkele dag is hetzelfde!

Solliciteer!

Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel en ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button of mail je motivatie inclusief curriculum vitae naar solliciteren@enviem.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl