Back to top

Join us als Verkoopmedewerker bij BP Rotterdam!

Parttime
Ben jij op zoek naar een leuke baan voor in de vakantie? Dan is dit je kans! Wij zijn op zoek naar een collega voor 16 - 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Wat ga je doen?

Tijdens de (zomer)vakantie hoef jij je niet te vervelen op ons BP tankstation in Rotterdam. jij vermaakt je namelijk wel met alle werkzaamheden die in de shop gedaan moeten worden. Denk hierbij aan kassawerkzaamheden, het bijvullen/spiegelen van producten en het schoonhouden van het buitenterrein. Jij bent samen met een gezellig team verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het tankstation, waarbij jullie worden aangestuurd door de bedrijfsleidster van de locatie.

Wat vragen wij van jou?

Mensen helpen met een glimlach, doe jij al van nature. Je bent servicegericht, enthousiast en altijd in voor een praatje met klanten. Jouw energieke instelling werkt aanstekelijk en hierdoor ben jij voor jouw collega’s en klanten een enthousiaste verschijning. Daarnaast:

  • ben je minimaal 16-24 uur per week beschikbaar;
  • ben je bereid om in vakanties, doordeweeks en in de weekenden te werken;
  • beheers je de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

  • Een bruto uurloon tussen de € 10,63 en € 12,80 vanaf 21 jaar, op basis van ervaring;
  • Een goede pensioenregeling, vakantiedagen en een opbouw van 8% aan vakantiegeld;
  • Korting op tanken voor jou en je familie met de nieuwste ENVIEM FAMILY FUELCARD;
  • Vaste uren per week dus een vast salaris per maand. De uren die je boven je vaste uren maakt worden uiteraard ook vergoed;
  • Reiskostenvergoeding indien je verder dan 10 kilometer woonachtig bent;
  • Diverse trainingen op het gebied van verkoop, voedselveiligheid en productkennis;
  • Een prettige werkomgeving waar je onderdeel bent van een gemotiveerd team.

Kortom: een afwisselende, sociale functie in een dynamische omgeving!

Solliciteer!

Ben jij ervan overtuigd dat jij dé verkoopmedewerker bent die wij zoeken? Solliciteer dan vóór 22 juni 2021 via onderstaande button of mail je motivatie met cv naar wijzoekenjou@enviemretail.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl