Back to top

Join us als Verkoopmedewerker bij Shell Dorpshellen!

Parttime
Voor ons Shell tankstation Dorpshellen zijn wij per direct op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers voor 8 tot 32 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Wat ga je doen?

In de functie van verkoopmedewerker op ons Shell tankstation Dorpshellen hoef jij je geen moment te vervelen. Het ene moment sta je achter de kassa brandstof af te rekenen, het andere moment ben je bezig met het bereiden van de lekkerste broodjes en snacks. Je houdt de voorraad op peil én zorgt voor een schone, opgeruimde werkplek. De ene dag ben je voornamelijk in onze Broodjesbox te vinden en de andere dag in de winkel. Een gevarieerde functie dus!

Wat moet je nog meer weten?

Je komt te werken op het Shell tankstation Dorpshellen, gelegen aan de Rijksweg A32, vlakbij Heerenveen en Wolvega. Het tankstation is van maandag tot en met zondag tussen 06:00 en 21:00 uur geopend. Er wordt van jou verwacht dat jij tussen die openingstijden wisselende diensten kan draaien.

Je gaat per week gemiddeld 8 tot 32 uur aan de slag. Tijdens het sollicitatiegesprek zal met je worden besproken waar jouw voorkeur naar uitgaat. 

Wat vragen wij van jou?

Jij:

  • bent minimaal 8 uur per week beschikbaar;
  • vindt het niet erg om ook in de avonduren en/of weekenden te werken;
  • bent servicegericht, enthousiast en altijd in voor een praatje met klanten.
  • Beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Wat bieden wij?

  • Een bruto uurloon tussen de € 11,77 en € 13,95 vanaf 21 jaar (excl. vakantiegeld of toeslagen);
  • Vakantiedagen en een opbouw van 8% aan vakantiegeld welke wordt uitbetaald in de maand mei;
  • Vaste contracturen per week dus een vast salaris per maand;
  • Korting op tanken voor jou en je familie met de ENVIEM FAMILY FUELCARD;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Diverse trainingen op het gebied van verkoop, veiligheid en productkennis.

Kortom: een afwisselende, sociale functie in een dynamische omgeving!

Solliciteer!

Ben jij ervan overtuigd dat jij dé medewerker bent die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button of mail je motivatie met cv naar wijzoekenjou@enviemretail.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl