Back to top

Join us als Verkoopmedewerker (vakantiekracht) bij Gulf Oudenbosch!

Parttime
Ben je op zoek naar een vakantiebaan waarin je lekker kunt bijverdienen én tegelijkertijd leuke werkervaring op doet? Dan ben je bij Gulf Oudenbosch aan het goede adres!

Wat ga je doen?

De ene dag is het drukker dan de andere dag op ons Gulf tankstation in Oudenbosch, maar jij vermaakt je altijd wel met alle werkzaamheden die in de shop gedaan moeten worden. Denk hierbij aan kassawerkzaamheden, het bijvullen/spiegelen van producten en het schoonhouden van het buitenterrein. Deze werkzaamheden voer jij uit tijdens ziekte of vakantie van medewerkers.

Wat vragen wij van jou?

Mensen helpen met een glimlach, doe jij al van nature. Jouw energieke instelling werkt aanstekelijk en hierdoor ben jij voor jouw collega’s en klanten een enthousiaste verschijning. Daarnaast:

  • ben je minimaal 7 uur per week beschikbaar tijdens ziekte en/of vakantie van medewerkers;
  • ben je servicegericht, enthousiast en altijd in voor een praatje met klanten;
  • beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

Wat bieden wij?

  • Een bruto uurloon tussen de € 10,63 en € 12,80 vanaf 21 jaar, op basis van ervaring;
  • Korting op tanken voor jou en je familie met de nieuwste ENVIEM FAMILY FUELCARD;
  • Vaste uren per week dus een vast salaris per maand. De uren die je boven je vaste uren maakt worden uiteraard ook vergoed;
  • Reiskostenvergoeding indien je verder dan 10 kilometer woonachtig bent;
  • Diverse trainingen op het gebied van verkoop, voedselveiligheid en productkennis;
  • Een prettige werkomgeving waar je onderdeel bent van een gemotiveerd team.

Kortom: een afwisselende, sociale functie in een dynamische omgeving!

Solliciteer!

Zie jij jezelf al werken als verkoopmedewerker (vakantiekracht) bij Gulf tankstation in Oudenbosch en ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button of mail je motivatie met je cv naar wijzoekenjou@enviemretail.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de bedrijfsleidster Els. Els is bereikbaar op het telefoonnummer: 0165-318927.

De sluitingsdatum van deze vacature is vastgesteld op 21 maart 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl