Back to top

Join us als Verkoopmedewerker (weekendhulp) bij BP Uden!

Parttime
Kassadiensten draaien, schappen vullen, een gezellig praatje maken met klanten. Lijkt jou dat wat? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!

Wat ga je doen?

De ene dag is het drukker dan de andere dag op ons BP tankstation in Uden, maar jij vermaakt je altijd wel met alle werkzaamheden die in de shop gedaan moeten worden. Denk hierbij aan kassawerkzaamheden, het bijvullen/spiegelen van producten en het schoonhouden van het buitenterrein. Jij bent in het weekend samen met een gezellig team verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het tankstation, waarbij jullie worden aangestuurd door de bedrijfsleidster van de locatie.

Wat vragen wij van jou?

  • je bent in het weekend beschikbaar;
  • steekt graag je handen uit de mouwen en houdt ervan om verschillende dingen aan te pakken;
  • hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

  • Een bruto uurloon tussen de € 10,63 en € 12,83 vanaf 21 jaar, op basis van ervaring;
  • Starten met een jaarcontract van minimaal 8 uur per week, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij een goede werkhouding en inzet;
  • Vakantiedagen, een opbouw van 8% aan vakantiegeld en een goede pensioenregeling;
  • Korting op tanken voor jou en je familie met de nieuwste ENVIEM FAMILY FUELCARD;
  • Vaste uren per week dus een vast salaris per maand. De uren die je boven je vaste uren maakt worden uiteraard ook vergoed;
  • Reiskostenvergoeding indien je verder dan 10 kilometer woonachtig bent;
  • Diverse trainingen op het gebied van verkoop, voedselveiligheid en productkennis;

Solliciteer!

Zie jij jezelf al werken als verkoopmedewerker (weekendhulp) bij BP Uden en ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan snel via onderstaande button of mail je motivatie met cv naar wijzoekenjou@enviemretail.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de bedrijfsleidster van de locatie, op het telefoonnummer: 0413-264842.

De sluitingsdatum voor deze vacature is vastgesteld op 21 maart 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl