Back to top

Join us als Wasstraatmedewerker bij BP Veghel!

Parttime
Als autoliefhebber steek jij graag je handen uit de mouwen en in het water. Aan jou de uitdaging om de auto's die onze wasstraat bezoeken, er zo nieuw mogelijk uit te laten zien.

Wat ga je doen?

Als wasstraat medewerker ben jij waarschijnlijk de populairste werkkracht van ons BP tankstation in Veghel. Jij bent degene die ervoor zorgt dat de auto’s van onze klanten weer blinken als nooit tevoren! Jij verzorgt de voorreiniging van de voertuigen. Daarnaast help je de klant met het geven van advies bij de aanschaf van autoverzorgingsproducten. Ook houd je je onder andere bezig met het schoonhouden van het terrein en controleren en reinigen van de wasboxen.

Wat vragen wij van jou?

Jij:

  • bent minimaal 8 uur per week beschikbaar en vindt het geen probleem om in vakanties en/of weekenden te werken;
  • kunt goed zelfstandig werken, bent servicegericht en enthousiast; 
  • bent een groot autoliefhebber en vindt het niet erg om vuile handen te krijgen;
  • hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

Als wasstraatmedewerker bij ons BP tankstation in Veghel val je onder de Retail Divisie van ENVIEM. Werken bij ENVIEM betekent werken voor een organisatie die gedreven is om grootse dingen te realiseren. Deze positieve energie voel je dan ook binnen de gehele organisatie. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een prettige werkomgeving waar je onderdeel bent van een gemotiveerd team;
  • De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen;
  • Salaris conform cao-tankstations en wasbedrijven;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Kortom: afwisselend werk in een sociale omgeving waar geen dag hetzelfde is!

Solliciteer!

Zie jij jezelf al werken in het weekend als Wasstraatmedewerker in Veghel en ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer via onderstaande button of mail je motivatie met je cv naar wijzoekenjou@enviemretail.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl