Back to top

Each
year we sell
more than
1.000.000.000
ltr. of fuel!

MULTI-BRAND RETAILER

Bij ENVIEM Retail bouwen wij aan een sterk, internationaal netwerk van bemande en onbemande tankstations. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij onze onderscheidende retailformule.

Meer dan 325 onbemande locaties in Nederland en Duitsland. Een krachtige formule in uitstraling en prijs!

Meer dan 200 locaties (bemand en onbemand) in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

De grootste BP Dealer in Nederland met bijna 20 locaties.

Door optimaal gebruik te maken van de verkregen SuperTank licentie zal ENVIEM Retail een bijzondere bijdrage leveren aan de groeiambities van SuperTank.

ENVIEM Retail exploiteert 15 Pollet tankstations in België en is de brandstofleverancier van de overige 20 Pollet tankstations.

ENVIEM Retail is eigenaar van het Vel Oil merk en exploiteert 20 Vel Oil tankstations in Vlaanderen/België

Enviem retail news

De grootste speler op het gebied van onbemande tankstations TinQ heeft voor 2020 alweer acht nieuwe stations op de planning.

TinQ blijft de onbetwiste koploper in de lijst van onbemande stations met op dit moment meer dan 330 tanklocaties. Robert Offringa, Retail Manager Nederland van de tankstation-aanbieder, kijkt terug op een zeer succesvolle vakbeurs. “TinQ maakt al jaren een spectaculaire groei door en heeft in 2019 wederom meer dan vijftien nieuwe locaties aan haar netwerk toegevoegd. Voor 2020 staan er nu ook alweer acht nieuwe tankstations op de planning, met als doel om in 2020 de groeicijfers van 2019 te overtreffen.”

Iedereen TinQ't

Tanken bij TinQ is fun, snel, simpel en goedkoop! 
Fun met… TinQ MAX.KORTING, TinQ4U, het TinQ Racespel en andere Superacties! Daar word je blij van, en dat vinden wij bij TinQ heel belangrijk!

Network in North/West Europe

ENVIEM

OUR BRANDS IN THE NETHERLANDS

In Nederland is ENVIEM als multi-brand retailer actief met de merken TinQ, BP, Gulf en SuperTank. Voor SuperTank ondersteunen wij de activiteiten van bijna 20 tankstations in Nederland.

OUR BRANDS IN BELGIUM

In België is ENVIEM als multi-brand retailer actief met de merken Gulf, VDV en Pollet. Binnen de merknaam Pollet exploiteren wij 15 tankstations en voorzien wij de overige 20 Pollet stations van brandstoffen.

OUR BRAND IN FRANCE

In Frankrijk is ENVIEM als multi-brand retailer actief met het merk Gulf. 

OUR BRANDS IN GERMANY

In Duitsland is ENVIEM als multi-brand retailer actief met de merken TinQ en Gulf. Bemande en onbemande tankstations.

BE THE ENERGY: GROW WITH ENVIEM!

ENVIEM Retail is steeds op zoek naar nieuwe bemande en onbemande locaties. Word partner van ENVIEM Retail; als multi-brand retailer hebben wij altijd een “upgrade” op maat voor uw locatie. Neem contact met ons op via de onderstaande button.

Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

ENVIEM RETAIL UP2DATE!

Natuurlijk vers met Frais du jour!

Frais du jour

Shops en locaties zullen steeds vaker een multifunctionele positionering krijgen! Daarom lanceert ENVIEM Retail nu de vernieuwende versformule Frais du jour! Een foodconcept dat mooi aansluit bij de uitbreiding van de mogelijkheden van de locatie(s).

Creating a smile with Quiosk

Quiosk is een vernieuwend vendingconcept met een nadruk op heerlijke verwenmomenten. Want tijdens een lange dag hebben wij allemaal wel eens behoefte aan iets “lekkers”, zoals een snack of een verfrissend drankje. Terwijl shops sluiten en het leven verandert, blijven onze basisbehoeften hetzelfde. Juist daarom is er Quiosk 24/7!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!