Back to top

Share
your ideas
about the
new energy
business

ENVIEM
INNOVATION IS KEY!

Innovatie en verbreding in markten zijn twee belangrijke strategische pijlers voor ENVIEM. In het kader van duurzaam, maatschappelijk verantwoord ondernemen en het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen wordt ook sterk ingezet op eigen productie van “nieuwe energie” (o.a. wind en zon). In de komende jaren zullen wij op meer dan 30 locaties in Nederland op de daken van ons vastgoed zonnepanelen plaatsen. Het ontwikkelen van nieuwe opslagvormen en distributiemethoden behoren ook tot het “ENVIEM GreenPower Program”.

Our new energy business

  • Developing new energy storage solutions
  • Creating new energy retail solutions
  • Finding new distribution networks

NEVER STOP DREAMING!

ENVIEM investeert met Believe the Dream Studio in Augmented Reality; een technologie die digitale informatie toevoegt aan de echte wereld en waarbij virtuele elementen worden samengevoegd met de fysieke omgeving. In de AR-producties van Believe the Dream Studio kunnen virtuele decors en rekwisieten worden gecreëerd en gebruikt zonder dat fysieke materialen nodig zijn. Dit vermindert de behoefte aan bouwmaterialen en de milieueffecten van constructieprocessen. Virtuele elementen in AR kunnen gemakkelijk worden hergebruikt en aangepast voor verschillende scènes, projecten of producties. Hierdoor is er minder behoefte aan de constante bouw en sloop van fysieke decors, wat de verspilling van materialen vermindert.

Believe The Dream Studio stelt makers in staat om innovatieve en interactieve ervaringen te creëren.AR heeft toepassingen in verschillende sectoren, waaronder entertainment, gaming, educatie, gezondheidszorg, retail en meer. Believe The Dream Studio kan op maat gemaakte oplossingen leveren voor uiteenlopende behoeften, waardoor de vraag naar AR-content blijft groeien.Deze factoren samen dragen bij aan het geloof dat Augmented Reality en Believe The Dream Studio een belangrijke rol zullen gaan spelen in de creatieve industrieën en ver daarbuiten, NEVER STOP DREAMING!

 

ENSERV Environmental Services

ENSERV zal binnen ENVIEM op een innovatieve wijze gaan bijdragen aan een circulaire economie. Door middel van "high end" technieken zal ENSERV afgewerkte olie uit o.a. de scheepvaart, industrie en heavy transport verwerken tot herbruikbare producten.

Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!