Back to top
Gulf
Veenendaal (de Smalle Zijde)
Parttime

Voor ons Gulf tankstation aan de Smalle Zijde in Veenendaal zijn wij op zoek naar collega's voor onze nieuw te openen Frais du Jour Bakery voor 8 tot 32 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Wijchen
Parttime

Voor ons BP tankstation in Wijchen zijn wij op zoek naar een Medewerker Tankstation voor circa 10 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

TinQ
Bunschoten
Parttime

Voor ons TinQ tankstation in Bunschoten zijn wij op zoek naar een Weekend-/Vakantiemedewerker voor 7 uur per week. Kom jij ons team versterken?

BP
Hoevelaken
Parttime

Voor ons BP tankstation in Hoevelaken zijn wij op zoek een Tankstation Medewerker voor 4 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

ENVIEM
Harderwijk
Parttime

Gezocht: Ervaren hands-on HR Medewerker die meebouwt aan het digitaliseren van de HR-processen.

Fase
Nederland
Fulltime
Shell
Kaatsheuvel
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Kaatsheuvel zijn wij op zoek naar een Tankstation Medewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken?

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!