Back to top
ENVIEM Retail
Harderwijk
Fulltime

Voor ons hoofdkantoor in Harderwijk zijn wij op zoek naar een Coördinator Financiële Administratie voor 40 uur per week. Kom jij ons versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

ENVIEM
Harderwijk
Fulltime

Voor ons hoofdkantoor in Harderwijk zijn wij op zoek naar een Graphic Designer voor 40 uur per week. Kom jij onze afdeling Marketing versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Duiven
Parttime

Voor ons BP tankstation in Oudbroeken zijn wij op zoek naar een allround Verkoopmedewerker voor minimaal 24 uur per week. Kom jij ons team in de vakantie versterken? BE THE ENERGY and join us!

ENVIEM
Randstad
Fulltime

Ben jij een talentvolle werkvoorbereider die zijn/haar hand niet omdraait voor complexe projecten? Een echte regelneef en een kei in plannen en organiseren? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Fase
Harderwijk
Fulltime

Jij hebt twee rechterhanden, denkt in oplossingen en bent toe aan een andere en/of nieuwe uitdaging. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

BP
Amersfoort
Parttime

Voor ons BP tankstation in Hoevelaken zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 8 of 16 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Transnational Blenders
Dordrecht
Ploegendienst

Heb je altijd al verantwoordelijk willen zijn voor correctief en preventief onderhoud aan onze machines en installaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Rotterdam
Parttime

Voor ons BP tankstation in Rotterdam zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 16 of 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Veghel
Parttime

Voor ons BP tankstation in Veghel zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker (weekendhulp) voor 8 uur per week. Kom jij ons versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Veldhoven
Parttime

Voor ons BP tankstation in Veldhoven zijn wij op zoek naar een Medewerker Fraisherie (Bakery) voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!