Back to top
ENVIEM Retail
Harderwijk
Fulltime

Voor ons hoofdkantoor in Harderwijk zijn wij op zoek naar een Sales Support Medewerker voor 40 uur per week. BE THE ENERGY: solliciteer nu!

ENVIEM
Randstad
Fulltime

Ben jij een talentvolle werkvoorbereider die zijn/haar hand niet omdraait voor complexe projecten? Een echte regelneef en een kei in plannen en organiseren? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Transnational Blenders
Dordrecht
Ploegendienst

Heb je altijd al verantwoordelijk willen zijn voor het laden en lossen van diverse vervoersmiddelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Veghel
Parttime

Voor ons BP tankstation te Veghel zoeken wij een enthousiaste wasstraat medewerker voor minimaal 7 uur per week. BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Transnational Blenders
Dordrecht
Ploegendienst

Heb je altijd al verantwoordelijk willen zijn voor correctief en preventief onderhoud aan onze machines en installaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Veghel
Parttime

Voor ons BP tankstation in Veghel zijn wij op zoek naar meerdere nieuwe collega's. Doordeweeks en in het weekend. Alles kan! Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Transnational Blenders
Dordrecht
Ploegendienst

Heb je altijd al verantwoordelijk willen zijn voor het bedienen van machines? Dan zijn wij op zoek naar jou! BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Almelo
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Almelo zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 21 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Assen
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Assen zijn wij op zoek naar een weekendhulp voor de zaterdag. BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Esso
Eijsden
Parttime

Voor ons Esso tankstation in Eijsden zoeken wij een enthousiaste verkoopmedewerker voor 24 uur per week. BE THE ENERGY: solliciteer nu!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!