Back to top
ENVIEM Retail
Harderwijk
Parttime

Heb jij een prettige telefoonstem en is snel schakelen geen probleem voor je? Ben jij de komende vier maanden beschikbaar en kun je snel starten? Laat deze kans dan niet liggen: lees snel verder en solliciteer vandaag nog!

ENVIEM
Randstad
Fulltime

Ben jij een talentvolle werkvoorbereider die zijn/haar hand niet omdraait voor complexe projecten? Een echte regelneef en een kei in plannen en organiseren? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Fase
Harderwijk
Fulltime

Jij hebt twee rechterhanden, denkt in oplossingen en bent toe aan een andere en/of nieuwe uitdaging. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Transnational Blenders
Dordrecht
Ploegendienst

Heb je altijd al verantwoordelijk willen zijn voor correctief en preventief onderhoud aan onze machines en installaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Geffen
Parttime

Voor ons BP tankstation in Geffen zijn wij op zoek naar een Medewerker Bakery voor minimaal 8 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Shell
Vriezenveen
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Vriezenveen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 16-24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Veghel
Parttime

Voor ons BP tankstation te Veghel zoeken wij een enthousiaste wasstraat medewerker voor minimaal 7 uur per week. BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Veghel
Parttime

Voor ons BP tankstation in Veghel zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker (weekendhulp) voor 8 uur per week. Kom jij ons versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Rotterdam
Parttime

Voor ons BP tankstation in Rotterdam zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Shell
Deventer
Parttime

Voor ons Shell tankstation te Deventer zoeken wij een enthousiaste wasstraat medewerker voor minimaal 7 uur per week. BE THE ENERGY: solliciteer nu!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!