Back to top
BP
Castricum
Parttime

Voor ons BP tankstation in Castricum zijn wij op zoek naar een Weekendmedewerker voor ca 10 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Groningen
Parttime

Voor ons BP tankstation in Groningen zijn wij op zoek naar een Tankstation medewerker voor 16-24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

TinQ
Bunschoten
Parttime

Voor ons TinQ tankstation in Bunschoten zijn wij op zoek naar een Weekend-/Vakantiemedewerker voor 8 uur per week. Kom jij ons team versterken?

ENVIEM
Regio Utrecht
Ploegendienst

Wij zijn op zoek naar een Chauffeur in de regio Utrecht. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Castricum
Parttime

Voor ons BP tankstation in Castricum zijn wij op zoek een Tankstation Medewerker voor 10 tot 20 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Gulf
Oudenbosch
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Oudenbosch zijn wij op zoek naar een Weekend Tankstation Medewerker voor minimaal 7 uur per week. Kom jij ons team versterken?

ENVIEM Retail
Harderwijk
Fulltime

ENVIEM
Zeewolde
Parttime
Transnational Blenders
Dordrecht
2-Ploegendienst

Als Productiemedewerker (afdeling Afvullen) ben je verantwoordelijk voor het bedienen van productiemachines en beheert het productieproces.

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!