Back to top
TinQ
Bunschoten
Parttime

Voor ons TinQ tankstation in Bunschoten zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 8 - 20 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Veldhoven
Parttime

Voor ons BP tankstation in Veldhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker Bakery. Kom jij ons team versterken? Lees dan snel verder!

BP
Wijchen
Parttime

Voor ons BP tankstation in Wijchen zijn wij op zoek naar een Parttime Verkoopmedewerker voor 16 tot 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

ENVIEM
Utrecht
Ploegendienst

Wij zijn op zoek naar een Tankwagenchauffeur voor 2 à 3 dagen per week in de regio Utrecht. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Shell
Vriezenveen
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Hazepad Vriezenveen zijn wij op zoek naar een Medewerker Bakery voor 8 uur per weekend. Kom jij ons team versterken?

Gulf
Oudenbosch
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Oudenbosch zijn wij op zoek naar een parttime Verkoopmedewerker / Assistent Bedrijfsleider voor 20 tot 24 uur per week.

Gulf
Volendam
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Volendam zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 8 tot 16 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

ENVIEM Retail
Harderwijk
Fulltime

Voor onze afdeling Procurement zijn wij op zoek naar een Inkoopmedewerker voor 40 uur per week. BE THE ENERGY: solliciteer vandaag!

Fase
Harderwijk
Fulltime

Werk jij graag met mensen en is snel sch

TinQ
Harderwijk
Fulltime

Je bent servicegericht en enthousiast. Jouw energieke instelling werkt aanstekelijk en hierdoor ben jij voor jouw collega’s en klanten een prettige gesprekspartner. 

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!