Back to top
ENVIEM
Harderwijk
Parttime

Voor ons hoofdkantoor in Harderwijk zijn wij op zoek naar een Commercieel Binnendienst Medewerker voor de afdeling Sales. BE THE ENERGY: solliciteer nu!

ENVIEM
Pernis
Ploegendienst

Wij zijn op zoek naar een Tankwagenchauffeur in Pernis. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Fase
Nederland
Fulltime
Gulf
Ede
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Ede zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor minimaal 20 uur in de week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Veenendaal
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Veenendaal aan de Gildetrom zijn wij op zoek naar een Tankstation Medewerker voor circa 24 uur per week.

Gulf
Rotterdam
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Weekend Tankstation Medewerker voor 16 uur per week. Kom jij ons team versterken?

Shell
Sprang-Capelle
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Sprang-Capelle zijn wij op zoek naar een Tankstation en Bakery Medewerker voor circa 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

ENVIEM
Utrecht
Fulltime

Wij zijn op zoek naar een Tankwagenchauffeur met als standplaats Utrecht. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
veghel
Parttime

Voor ons BP tankstation in Veghel zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerkers voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Shell
Eijsden
Parttime

Voor ons vernieuwde Shell tankstation in Eijsden (Knuvelkes) zijn wij op zoek naar een enthousiaste Tankstation Medewerker voor 24 tot 32 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!