Back to top
ENVIEM
Randstad
Fulltime

Ben jij een talentvolle werkvoorbereider die zijn/haar hand niet omdraait voor complexe projecten? Een echte regelneef en een kei in plannen en organiseren? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Transnational Blenders
Dordrecht
Ploegendienst

Heb je altijd al verantwoordelijk willen zijn voor het laden en lossen van diverse vervoersmiddelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Transnational Blenders
Dordrecht
Ploegendienst

Heb je altijd al verantwoordelijk willen zijn voor correctief en preventief onderhoud aan onze machines en installaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Transnational Blenders
Dordrecht
Ploegendienst

Heb je altijd al verantwoordelijk willen zijn voor het bedienen van machines? Dan zijn wij op zoek naar jou! BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Geffen
Parttime

Voor ons BP tankstation te Geffen zoeken wij een enthousiaste medewerker bakery voor 24 uur per week. BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Veghel
Parttime

Voor ons BP tankstation te Veghel zoeken wij een enthousiaste assistent bedrijfsleider voor minimaal 24 uur per week. BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Geffen
Parttime

Voor ons BP tankstation te Geffen zoeken wij een enthousiaste verkoopmedewerker voor 24 uur per week. BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Esso
Eijsden
Parttime

Voor ons Esso tankstation te Eijsden zoeken wij een enthousiaste verkoopmedewerker voor minimaal 24 uur per week. BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Veghel
Parttime

Voor ons BP tankstation te Veghel zoeken wij een enthousiaste verkoopmedewerker voor 24 uur per week. BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Almelo
Parttime

Voor ons BP tankstation te Almelo zoeken wij een enthousiaste verkoopmedewerker voor minimaal 816 uur per week. BE THE ENERGY: solliciteer nu!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!