Back to top

We
produce
more than
1.000.000.000
ltr. of lubricants
each year

MADE IN HOLLAND
DELIVERED WORLDWIDE!

Met Transnational Blenders B.V. binnen de groep kiest ENVIEM, als multi-brand company, voor de kwaliteit van de productie van smeermiddelen in eigen beheer en in eigen land. “Made in Holland”. TNB is een onafhankelijke en internationaal bekende partner binnen alle sectoren. TNB levert kwalitatief hoogwaardige smeermiddelen aan oliemaatschappijen, merkeigenaren en distributeurs.

"Near the Port of Rotterdam"

De strategische ligging van de plant, met directe toegang tot de haven van Rotterdam, maakt een efficiënte levering van onze producten tot een belangrijke usp van TNB. Geautomatiseerde productielijnen, flexibiliteit, hoge bunkercapaciteit en expertise zorgen ervoor dat TNB smeermiddelen en diensten levert van zeer hoge kwaliteit, wereldwijd!

  • Independent Blender
  • Customer first
  • Marine bunkering
  • Perfect Access
  • High Quality Lubricants
  • Large capacity plant

“Are you looking for an independent partner in Lubricants?”

Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

With North Sea Lubricants, you’ve got the power!

Door het merk ‘North Sea Lubricants’ op de markt te introduceren, heeft ENVIEM er resoluut voor gekozen om ook het serviceniveau binnen alle markten hoog te houden! North Sea Lubricants is een onafhankelijk smeeroliemerk gevestigd in Nederland. Vanuit de fabriek die zich in de haven van Rotterdam bevindt, bieden zij een breed assortiment smeermiddelen aan van de hoogste kwaliteit. Alle producten zijn 'Made In Holland' en worden geleverd in meer dan 100 landen wereldwijd. In de huidige markt, die zich steeds verder blijft ontwikkelen, zullen zij u de kracht geven. You’ve got the power!

Growing success of North Sea Lubricants

Veel producten van North Sea Lubricants zijn officieel goedgekeurd door gerenommeerde OEM's, waaronder Mercedes-Benz, Volkswagen, BMW, MAN en VOLVO. North Sea Lubricants blijft jaarlijks de groei doorzetten en ook de aangesloten distributeurs verhogen hierbij hun omzet. Steeds meer nieuwe landen willen deel uitmaken van het groeiende succes van North Sea Lubricants door distributeur te worden in hun eigen regio.

Take your business to the next level

Word ook distributeur van North Sea Lubricants en maak deel uit het groeiende succes. Dankzij onze smeermiddelen "YOU WILL HAVE THE POWER" een sterk merk te verkopen, waar u zich ook bevindt ter wereld!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!