Back to top

Binnen ENVIEM zorgen de “brands in motion”, door hun continue wrijving, voor de creatie van energie ten behoeve van een duurzame ontwikkeling van ENVIEM.

OUR MISSION - OUR VISION

Missie

ENVIEM wil door de ontwikkeling van “high-level products” een eerlijk en scherp prijsniveau nastreven met een optimale klanttevredenheid. Met een klantgerichte en efficiënte organisatie wil ENVIEM als multi-brand company een sterke rol spelen in brede marktsegmenten, zowel nationaal als internationaal. ENVIEM wil ook haar marktpositie uitbouwen en klanten verbinden:

  • in de internationale smeermiddelen markt;
  • als brandstofleverancier, multi-brand retailer in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk;
  • in de nationale (olie)afvalbranche;
  • in de ontwikkelingen rond "nieuwe energie".

Visie

ENVIEM gelooft in de kracht van klantoriëntatie. Alle activiteiten zijn gericht op een hoge servicebeleving bij de klant in combinatie met een sterk kwaliteit/prijsniveau. Die specifieke klantcultuur is tijdens alle verkoopmomenten van ENVIEM duidelijk voelbaar. 

ENVIEM wil bouwen aan een sterke marktpositie in alle sectoren waarin het actief is. Deze ambitie wil ENVIEM realiseren door autonome groei in combinatie met acquisities. ENVIEM wil alle kansen benutten om haar positie in bestaande markten te versterken en door nieuwe concepten (new business) te ontwikkelen.

De groei zal gericht zijn op nationale en internationale markt(en). Om verdere groei professioneel aan te sturen investeert ENVIEM in haar management en haar personeels- en informatiesystemen.

De organisatie van ENVIEM is compact en doelgericht met een sterke focus op innovatie. Medewerkers worden gestimuleerd en krijgen veel verantwoordelijkheid en kansen tot persoonlijke ontwikkeling en groei.

Kernwaarden

De kernwaarden van ENVIEM en al haar medewerkers zijn verantwoordelijkheid, betrouwbaarheid, kracht, eerlijkheid, energiek zijn, toewijding en loyaliteit.

De organisatie is leergierig en heeft de ambitie om elk jaar beter te worden in zowel prestaties naar de klant toe als in resultaten. De veiligheid van mensen en van de omgeving is een prioriteit bij alles wat wij doen.

OUR STRUCTURE

Activiteiten

De primaire activiteiten van ENVIEM zijn onder te verdelen in vier categorieën:

  • Retail: de exploitatie als multi-brand retailer van tankstations in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.
  • Lubricants: de eigen productie in Nederland, distributie en verkoop van smeermiddelen wereldwijd.
  • Environmental: de inzameling en verwerking van (olie)afvalproducten in Nederland.
  • New Business: innovatieve businessmodellen binnen nieuwe (energie)markten.

Our brands in motion

Werken bij een boeiend, dynamisch en snelgroeiend bedrijf? Good idea!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!