Back to top

ABOUT US!

ENVIEM is een multi-brand company met een bijzondere groeiambitie. Het familiebedrijf richt zich op de verkoop van brandstoffen bij tankstations (bemand en onbemand), de productie, verkoop en distributie van smeermiddelen, de inzameling en verwerking van (olie)afval, “nieuwe” energieconcepten en investeringen in boeiende start-ups (new ideas, new markets, new business models). 

Binnen ENVIEM zorgen de “brands in motion”, door hun continue wrijving, voor de creatie van energie ten behoeve van een duurzame ontwikkeling van ENVIEM.

ENVIEM richt zich voornamelijk op de volgende activiteiten:  

  • de internationale smeermiddelenmarkt;
  • de verkoop van en handel in brandstoffen (in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk);
  • de nationale (olie)afvalbranche;
  • ontwikkelingen in “new energy”.

ENVIEM in top 20 
familiebedrijven van Nederland

Onze dynamische organisatie laat zich kenmerken door een open no-nonsense cultuur, een resultaatgerichte aanpak en een zakelijk maar informeel karakter. Onze prioriteit is een optimale klanttevredenheid. Samen met onze medewerkers en met de juiste arbeidsprocessen streven we naar een hoge mate van discipline, verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit en productiviteit.

Lees hier meer over ENVIEM als multi-brand company!

ENVIEM Figures!

ENVIEM
150000000
equity capital
We fill
more than
2000000
cans with our Lubricants
each year
We employ
more than
800
Men & Women in the
Netherlands, Belgium, Germany
and France, all of them specialists!
We collect
more than
100000000
litres of industrial waste
annually
We realise
more than
42000000
payment transactions
with our customers each year
We produce
more than
150000000
litres of lubricants annually
with worldwide delivery
Made in Holland
We sell
more than
1000000000
litres of Fuel to our customers each year
ENVIEM
1400000000
yearly
turnover
We have
more than
600
fuelpoints in a powerful
Retail network

MORE THAN 800 EMPLOYEES!

Bij ENVIEM werken meer dan 800 getalenteerde en gedreven mensen, verdeeld over Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Ongeveer 200 professionals werken vanuit onze diverse kantoren en meer dan 600 collega’s werken in diverse logistieke, productie-, en/of verkoopfuncties. Allemaal SPECIALISTEN op hun vakgebied!

Ons succes en constante groei hebben wij te danken aan onze medewerkers, die een grote commerciële, technische en creatieve expertise leveren bij alle diensten en services die wij aanbieden.

ENVIEM gelooft verder in het ontwikkelen van (professionele) vaardigheden om ons aanhoudende succes te helpen (blijven) stimuleren. Wij bieden mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling en stellen medewerkers in staat om hun persoonlijke groei en ontwikkeling in eigen handen te nemen via een talent management programma. Want werken bij ENVIEM is dynamisch en boeiend.
Ook voor u! BE THE ENERGY and join us!

Logistics

Logistiek

Office

Production

Sales

Technical

Food/retail

FUEL POINT SERVICES

Werken bij een boeiend, dynamisch en snelgroeiend bedrijf? Good idea!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!