Back to top

More than
100.000.000
ltr. of storage
capacity

OUR OTHER ACTIVITIES

ENVIEM zorgt niet alleen voor ENERGY maar ook voor de opslag, levering en distributie van brandstoffen en andere groothandelsactiviteiten. Met Hoogstad Olie Brandstoffen zet ENVIEM in op de levering (in bulk) van brandstoffen en overige producten en diensten. Depots in Nigtevecht en Amsterdam zorgen voor een grote eigen opslagcapaciteit. In Halle (Duitsland) heeft ENVIEM ook nog een biodieselfabriek; deze wordt momenteel aan een lokale brandstofhandelaar verhuurd.

WHOLESALE

Hoogstad-logo

Levering van (bulk)brandstoffen

Hoogstad Olie Brandstoffen is een groothandel in brandstoffen en overige producten. Met leveringen aan garagebedrijven, transportbedrijven, landbouw, industrie, de overheid, watersport en particulieren zorgt het servicegerichte bedrijf voor kwaliteitsproducten tegen een concurrerende prijs. Hoogstad blinkt voortdurend uit door zijn snelle leveringen, persoonlijk contact en flexibiliteit.

Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

OPSLAG NIGTEVECHT, NEDERLAND

Het depot in Nigtevecht bevat 11 tanks, een laadplaats voor tankwagens en een laad- en losplaats voor (binnenvaart)schepen. De totale capaciteit is hier 66.000.000 liter diesel. Dit depot wordt enerzijds verhuurd aan de overheid als strategische opslagplaats en anderzijds gebruikt voor de opslag, productie en handel in (bio)diesel.

BIODIESELFABRIEK HALLE, DUITSLAND

De fabriek bezit een aantal tanks voor de opslag van halffabricaten en eindproducten, een unit voor de productie van biodiesel en ook een laad- en losplaats voor tankwagens en schepen. Deze locatie wordt gebruikt voor de productie van en handel in biodiesel en glycerine.

Meer weten over onze opslagmogelijkheden?

Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!