Back to top
Fase
Tilburg
Fulltime

Wij zijn op zoek naar een facilitaire topper voor 45 uur per week in de regio van Tilburg. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is zelfstandig werken voor jou geen probleem? Dan is deze functie iets voor jou!

Fase
Harderwijk
Fulltime

Jij hebt twee rechterhanden, denkt in oplossingen en bent toe aan een andere en/of nieuwe uitdaging. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Fase
Veldhoven
Fulltime

Wij zijn op zoek naar een facilitaire topper voor 45 uur per week in de regio van Veldhoven. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is zelfstandig werken voor jou geen probleem? Dan is deze functie iets voor jou!

Fase
Breda
Fulltime

Wij zijn op zoek naar een facilitaire topper voor 45 uur per week in de regio van Breda. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is zelfstandig werken voor jou geen probleem? Dan is deze functie iets voor jou!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!