Back to top
Gulf
Oudenbosch
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Oudenbosch zijn wij op zoek naar een Weekend Tankstation Medewerker voor minimaal 7 uur per week. Kom jij ons team versterken?

Gulf
Kaatsheuvel
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Kaatsheuvel zijn wij op zoek naar een Tankstation Medewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken?

Gulf
Eijsden
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Eijsden zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Hilversum
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Hilversum zijn wij op zoek naar een Tankstation Medewerker voor 16 tot 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Rotterdam
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker voor de avonden en weekenden, in totaal circa 14 tot 18 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!