Back to top
Fase
Tilburg
Fulltime

Wij zijn op zoek naar een facilitaire topper voor 45 uur per week in de regio van Tilburg. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is zelfstandig werken voor jou geen probleem? Dan is deze functie iets voor jou!

BP
Geffen
Parttime

Voor ons BP tankstation in Geffen zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker voor 24 - 38 uur per week. Kom jij ons versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Fase
Veldhoven
Fulltime

Wij zijn op zoek naar een facilitaire topper voor 45 uur per week in de regio van Veldhoven. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is zelfstandig werken voor jou geen probleem? Dan is deze functie iets voor jou!

BP
Veldhoven
Parttime

Voor ons BP tankstation in Veldhoven zijn wij op zoek naar een medewerker bakery tussen de 24 of 38 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

ENVIEM
Randstad
Fulltime

Ben jij een talentvolle werkvoorbereider die zijn/haar hand niet omdraait voor complexe projecten? Een echte regelneef en een kei in plannen en organiseren? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Fase
Breda
Fulltime

Wij zijn op zoek naar een facilitaire topper voor 45 uur per week in de regio van Breda. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is zelfstandig werken voor jou geen probleem? Dan is deze functie iets voor jou!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!