Back to top
Gulf
Oudenbosch
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Oudenbosch zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor minimaal 7 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Kaatsheuvel
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Kaatsheuvel zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 8 tot 24 uur per week. Kom jij ons team versterken?

BP
Geffen
Parttime

Voor ons BP tankstation in Geffen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 8 - 16 uur in het weekend. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Shell
Sprang-Capelle
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Sprang-Capelle zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker voor 16 tot 32 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
veghel
Fulltime

Voor ons BP tankstation in Veghel zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerkers voor 24 tot 38 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Shell
Eijsden
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Eijsden (Knuvelkes) zijn wij op zoek naar Verkoopmedewerkers voor 24 tot 38 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Gulf
Eijsden
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Eijsden zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Roosendaal
Parttime

Voor ons BP tankstation in Roosendaal zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 8 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Amsterdam
Parttime

Voor ons BP tankstation in Amsterdam (Gaasperdam) zijn wij op zoek een Verkoopmedewerker voor 8 uur per week. Kom jij ons team versterken?

BP
Uden
Parttime

Voor ons BP tankstation in Uden zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker voor 24 tot 38 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!