Back to top
BP
Duiven
Parttime

Voor ons BP tankstation in Oudbroeken zijn wij op zoek naar een allround Verkoopmedewerker voor minimaal 24 uur per week. Kom jij ons team in de vakantie versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Hoevelaken
Parttime

Voor ons BP tankstation in Hoevelaken zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 8 of 16 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Helvoirt
Parttime

Voor ons BP tankstation in Helvoirt zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor minimaal 8 uur per week, voornamelijk in de weekenden en vakanties. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Veghel
Parttime

Voor ons BP tankstation in Veghel zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker (weekendhulp) voor 8 uur per week. Kom jij ons versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Eijsden
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Eijsden zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Geffen
Parttime

Voor ons BP tankstation in Geffen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 8 - 16 uur in het weekend. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Veghel
Parttime

Voor ons BP tankstation in Veghel zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Gulf
Oudenbosch
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Oudenbosch zijn wij op zoek naar een tijdelijke verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Beilen
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Beilen zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor in het weekend en in vakanties. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Gulf
Delfzijl
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Delfzijl zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 8 - 15 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!