Back to top
Shell
Vriezenveen
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Vriezenveen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 16-24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Veghel
Parttime

Voor ons BP tankstation in Veghel zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker (weekendhulp) voor 8 uur per week. Kom jij ons versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Rotterdam
Parttime

Voor ons BP tankstation in Rotterdam zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Gulf
Den Oever
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Den Oever zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 5 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Shell
Deventer
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Deventer zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Uden
Parttime

Voor ons BP tankstation in Uden zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 20 - 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Beilen
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Beilen zijn wij op zoek naar een weekendhulp. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

TinQ
Bunschoten
Parttime

Voor ons TinQ tankstation in Bunschoten zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor minimaal 7 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!