Back to top
Fase
Tilburg
Fulltime

Wij zijn op zoek naar een facilitaire topper voor 45 uur per week in de regio van Tilburg. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is zelfstandig werken voor jou geen probleem? Dan is deze functie iets voor jou!

ENVIEM
Nigtevecht
Ploegendienst

Voor onze terminal in Nigtevecht zijn wij op zoek naar een Operator. Kom jij ons versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Geffen
Parttime

Voor ons BP tankstation in Geffen zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker voor 24 - 38 uur per week. Kom jij ons versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Fase
Veldhoven
Fulltime

Wij zijn op zoek naar een facilitaire topper voor 45 uur per week in de regio van Veldhoven. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is zelfstandig werken voor jou geen probleem? Dan is deze functie iets voor jou!

BP
Rotterdam
Parttime

Zit leiding geven in je DNA en ben jij iemand die tot het uiterste gaat voor de glimlach van een klant? Reageer dan snel op deze vacature!

Gulf
Millingen aan de Rijn
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Millingen aan de Rijn zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor in het weekend en eventueel wat doordeweekse avonden. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Eijsden
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Eijsden zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Uden
Parttime

Voor ons BP tankstation in Uden zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Shell
Heerenveen
Parttime

Voor ons Shell tankstation Dorpshellen zijn wij vanaf begin december op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers voor 16 tot 32 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Castricum
Parttime

Voor ons BP tankstation in Castricum zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 15 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!