Back to top
BP
Veldhoven
Parttime

Voor ons BP tankstation in Veldhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker Bakery die 16 tot 32 uur beschikbaar is. Kom jij ons team versterken? Lees dan snel verder!

Shell
Sprang-Capelle/ Waalwijk
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Labbegat, Sprang-Capelle zijn wij op zoek naar een Tankstation Medewerker voor de weekenden en vakanties die minimaal 8 uur per week beschikbaar is. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Veldhoven
Parttime
Shell
Kaatsheuvel
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Kaatsheuvel zijn wij op zoek naar een Tankstation Medewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken?

Shell
Sprang-Capelle
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Sprang-Capelle zijn wij op zoek naar een Tankstation Medewerker voor circa 24 uur per week.
Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Veghel
Parttime

Voor ons BP tankstation in Veghel zijn wij op zoek naar een Tankstation Medewerker 16 uur per week. Kom jij ons versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Shell
Deventer
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Deventer zijn wij op zoek naar een Medewerker Bakery voor minimaal 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Shell
Vriezenveen
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Hazepad Vriezeveen zijn wij op zoek naar een Tankstation Medewerker voor 15 uur per week. Kom jij ons team versterken?

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!