Back to top
TinQ
Bunschoten
Parttime

Voor ons TinQ tankstation in Bunschoten zijn wij op zoek naar een Weekend-/Vakantiemedewerker voor 8 uur per week. Kom jij ons team versterken?

ENVIEM
Regio Utrecht
Ploegendienst

Wij zijn op zoek naar een Chauffeur in de regio Utrecht. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

ENVIEM Retail
Harderwijk
Fulltime

ENVIEM
Zeewolde
Parttime
ENVIEM
Wageningen
Ploegendienst

Wij zijn op zoek naar een Chauffeur in Wageningen. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Gulf Millingen a/d Rijn
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Gulf Millingen a/d Rijn zijn wij op zoek naar een Weekend Tankstation Medewerker voor minimaal 7 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Elst
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Elst (Gelderland) zijn wij op zoek naar een Weekend Verkoopmedewerker die tevens door de weeks kan bijspringen voor ongeveer 6 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

ENVIEM
Harderwijk
Parttime

Ligt jouw hart bij het zoeken, vinden en behouden van goede medewerkers en ben jij creatief genoeg om in deze arbeidsmarkt de pareltjes te vinden?

BP
Hoevelaken
Parttime

Voor ons BP tankstation in Hoevelaken zijn wij op zoek naar een Weekend-/Vakantiemedewerker voor circa 4 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!