Back to top
TinQ
Bunschoten
Parttime

Voor ons TinQ tankstation in Bunschoten zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 12 - 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Shell
Oosterbeek
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Oosterbeek zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 8-16 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Elst
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Elst zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor minimaal 6 - 12 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

ENVIEM
Harderwijk
Fulltime

Voor ons hoofdkantoor in Harderwijk zijn wij op zoek naar een Medewerker Crediteurenbeheer voor 40 uur per week. Kom jij ons versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

TinQ
Harderwijk
Parttime

Voor ons TinQ tankstation in Harderwijk zijn wij met spoed op zoek naar een verkoopmedewerker voor minimaal 16 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Wijchen
Parttime

Voor ons BP tankstation in Castricum zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 20 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Fase
Harderwijk
Fulltime

Jij hebt twee rechterhanden, denkt in oplossingen en bent toe aan een andere en/of nieuwe uitdaging. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

ENVIEM Retail
Harderwijk
Parttime

Voor ons hoofdkantoor in Harderwijk zijn wij op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker voor 32 - 40 uur per week. BE THE ENERGY: solliciteer nu!

ENVIEM
Utrecht
Ploegendienst

Wij zijn op zoek naar een Tankwagenchauffeur voor 40 uur per week in de regio Utrecht. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

ENVIEM
Utrecht
Ploegendienst

Wij zijn op zoek naar een Tankwagenchauffeur voor in de regio Utrecht. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!