Back to top
ENVIEM
Dordrecht
Fulltime

Ben je administratief sterk, werk je nauwkeurig én heb je een uitstekend oog voor detail? Lees dan snel verder!

Transnational Blenders
Dordrecht
Ploegendienst

Heb je altijd al verantwoordelijk willen zijn voor correctief en preventief onderhoud aan onze machines en installaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Rotterdam
Parttime

Zit leiding geven in je DNA en ben jij iemand die tot het uiterste gaat voor de glimlach van een klant? Reageer dan snel op deze vacature!

Gulf
Hilversum
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Hilversum zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor gemiddeld 10 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Transnational Blenders
Dordrecht
Fulltime

Ben jij een echte teamplayer, neem je het initiatief, ben je een uitblinker in kwaliteit en processen en heb je affiniteit met techniek en smeerolie? Ben je communicatief sterk en staat veiligheid hoog in je vaandel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BP
Castricum
Parttime

Voor ons BP tankstation in Castricum zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 15 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Shell
Vriezenveen
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Vriezenveen zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker voor minimaal 8 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Rotterdam
Parttime

Voor ons BP tankstation aan de Vaanweg in Rotterdam zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor minimaal 16 - 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Shell
Deventer
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Deventer zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 16 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Volendam
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Volendam zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 16 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!