Back to top
BP
Almelo
Parttime

Voor ons BP tankstation aan de Sluitersveldssingel in Almelo zijn wij op zoek naar een weekendhulp Broodjesbox die minimaal 8 uur per week beschikbaar is. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Shell
Vriezenveen
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Hazepad Vriezenveen zijn wij op zoek naar een Medewerker Bakery voor 16 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Shell
Vriezenveen
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Hazepad Vriezenveen zijn wij op zoek naar een Medewerker Bakery voor 8 uur per weekend. Kom jij ons team versterken?

ENVIEM
Rotterdam
2-Ploegendienst

Wij zijn op zoek naar een Tankwagenchauffeur voor 40 uur per week in de regio Rotterdam. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Rotterdam
Fulltime

Zit leidinggeven in je DNA en ben jij iemand, die tot het uiterste gaat voor de glimlach van een klant? Reageer dan snel op deze vacature!

BP
Rotterdam
Parttime

Voor ons BP tankstation in Rotterdam (Vaanweg) zijn wij op zoek een Verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken?

Transnational Blenders
Dordrecht
Fulltime

De Medewerker Orderverwerking is werkzaam op de de afdeling Order Desk Marine, en is de schakel tussen de klant en de organisatie. De afdeling houdt zich bezig met activiteiten die als doel hebben de klantorders op tijd en volledig uit te leveren, en daarmee 100% klanttevredenheid te bereiken.

Transnational Blenders
Dordrecht
Fulltime

De Coördinator Orderverwerking is werkzaam op de afdeling Order Desk Marine, en is de schakel tussen de klant en de organisatie. De afdeling houdt zich bezig met activiteiten die als doel hebben de klantorders op tijd en volledig uit te leveren, en daarmee 100% klanttevredenheid te bereiken.

Transnational Blenders
Dordrecht
Ploegendienst

Heb je altijd al verantwoordelijk willen zijn voor correctief en preventief onderhoud aan onze machines en installaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! BE THE ENERGY: solliciteer nu!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!