Back to top
Fase
Tilburg
Fulltime

Wij zijn op zoek naar een facilitaire topper voor 45 uur per week in de regio van Tilburg. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is zelfstandig werken voor jou geen probleem? Dan is deze functie iets voor jou!

BP
Geffen
Parttime

Voor ons BP tankstation in Geffen zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker voor 24 - 38 uur per week. Kom jij ons versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Fase
Veldhoven
Fulltime

Wij zijn op zoek naar een facilitaire topper voor 45 uur per week in de regio van Veldhoven. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is zelfstandig werken voor jou geen probleem? Dan is deze functie iets voor jou!

BP
Uden
Parttime

Voor ons BP tankstation in Uden zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Gulf
Eijsden
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Eijsden zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Veldhoven
Parttime

Voor ons BP tankstation in Veldhoven zijn wij op zoek naar een medewerker bakery tussen de 24 of 38 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Shell
Vriezenveen
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Vriezenveen zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker voor minimaal 8 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Geffen
Parttime

Voor ons BP tankstation in Geffen zijn wij op zoek naar een Medewerker Bakery voor minimaal 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Veghel
Parttime

Voor ons BP tankstation in Veghel zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Geffen
Parttime

Voor ons BP tankstation in Geffen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 8 - 16 uur in het weekend. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!