Back to top
ENVIEM
Amsterdam
Parttime

Wij zijn op zoek naar een Tankwagenchauffeur voor 8 of 16 uur per week in de regio Amsterdam. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Shell
Oosterbeek
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Oosterbeek zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 8-16 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

ENVIEM
Harderwijk
Fulltime
ENVIEM
Harderwijk
Fulltime

Fase
Harderwijk
Fulltime

Jij hebt twee rechterhanden, denkt in oplossingen en bent toe aan een andere en/of nieuwe uitdaging. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

ENVIEM
Amsterdam
Ploegendienst

Wij zijn op zoek naar een Tankwagenchauffeur voor 40 uur per week in de regio Amsterdam. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Castricum
Parttime

Voor ons BP tankstation in Castricum zijn wij op zoek een Verkoopmedewerker voor 16 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Gulf
Elst
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Elst (Gelderland) zijn wij op zoek naar een weekend/oproep verkoopmedewerker die tevens door de weeks kan bijspringen voor ongeveer 6 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Gulf Millingen a/d Rijn
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Gulf Millingen a/d Rijn zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 7 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

ENVIEM
Harderwijk
Fulltime

Ligt jouw hart bij het zoeken, vinden en behouden van goede Medewerkers en ben jij creatief genoeg om in deze arbeidsmarkt de pareltjes te vinden?

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!