Back to top
ENVIEM
Randstad
Fulltime

Ben jij een talentvolle werkvoorbereider die zijn/haar hand niet omdraait voor complexe projecten? Een echte regelneef en een kei in plannen en organiseren? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Transnational Blenders
Dordrecht
Ploegendienst

Heb je altijd al verantwoordelijk willen zijn voor het laden en lossen van diverse vervoersmiddelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Transnational Blenders
Dordrecht
Ploegendienst

Heb je altijd al verantwoordelijk willen zijn voor correctief en preventief onderhoud aan onze machines en installaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Transnational Blenders
Dordrecht
Ploegendienst

Heb je altijd al verantwoordelijk willen zijn voor het bedienen van machines? Dan zijn wij op zoek naar jou! BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Veldhoven
Parttime

Voor onze nieuwe Frais du jour bij BP Veldhoven zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste bedrijfsleider voor 24 - 32 uur per week!

Gulf
Bunschoten
Parttime

Voor ons Gulf tankstation te Bunscoten zoeken wij een enthousiaste verkoopmedewerker (weekendhulp) voor 7 uur op de zaterdag. BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Veghel
Parttime

Voor ons BP tankstation te Veghel zoeken wij een enthousiaste wasstraat medewerker voor 4 tot 8 uur per week. BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Almere
Parttime

Voor ons BP tankstation te Almere zoeken wij een enthousiaste wasstraat medewerker voor 7 uur in het weekend (voornamelijk de zondag). BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Kaatsheuvel
Parttime

Voor ons Gulf tankstation te Kaatsheuvel zoeken wij een enthousiaste verkoopmedewerker voor 32 uur per week. BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Almelo
Parttime

Voor ons Gulf tankstation te Ede zoeken wij een enthousiaste verkoopmedewerker voor 12 tot 24 uur per week voor in de zomerperiode (en eventueel langer). BE THE ENERGY: solliciteer nu!

SHARE YOUR IDEAS!

Do you have any new and innovative ideas? BE THE ENERGY and share them with us! ENVIEM is always looking for entrepreneurs with creative solutions and new business models. Because ENVIEM believes in investing in YOUR future.