Back to top

Join FASE (Facility Services) als Allround Service Monteur Elektra

Fulltime
Jij hebt twee rechterhanden, denkt in oplossingen en bent toe aan een andere en/of nieuwe uitdaging. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Allround Service Monteur Elektra ben jij dé probleemoplosser en redder in nood van onze organisatie. Jij reist door heel Nederland met je eigen bedrijfswagen om ervoor te zorgen, dat onze klanten zonder problemen kunnen tanken op onze tankstations. Je voert elke dag weer andere werkzaamheden uit; denk hierbij aan het installeren van elektrische systemen, betalingsapparatuur en pompen. Ook spoor je de oorzaak van elektrastoringen op, lost deze op en voert reparaties uit. Ook ben je betrokken bij het opstarten van nieuwe tankstations. Dit is pas een kleine greep uit de werkzaamheden die je gaat uitvoeren. Aan variatie, afwisseling en uitdaging in deze functie geen gebrek!

Wat vragen wij van jou?

Jij

 • hebt bij voorkeur een afgeronde MBO niveau 3 of 4 opleiding, richting elektrotechniek. Daarnaast heb je al wat relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie (heb je als automonteur gewerkt? Dan vinden wij dat ook een hele mooie basis om bij ons aan de slag te gaan);
 • beschikt over rijbewijs C (CE is handig), zodat je onze locaties in Nederland met de bedrijfsbus kunt bereiken;
 • bent dienstverlenend, flexibel en hebt het vermogen om praktijkproblemen creatief op te lossen;
 • hebt een Basisveiligheid VCA certificaat of bent bereid deze te halen.

Wat kunnen wij je bieden?

Onze medewerkers maken het verschil. Daarom bieden wij:

 • Een veelzijdige functie binnen een dynamisch en groeiend familiebedrijf;
 • Een ondernemende en informele werkcultuur met korte lijnen;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden die passend zijn bij de functie en afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling door het volgen van trainingen en/ of cursussen;
 • Een jaarcontract met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • Premievrij pensioen;
 • Een volledig uitgeruste bedrijfsbus;
 • Korting op tanken voor jou en twee directe familieleden met de ENVIEM Family FUELCARD;
 • Aantrekkelijk energieaanbod via ons energiebedrijf Hezelaer Energy;
 • Een voordelige shortbreak in een luxe vakantiehuisje op de Veluwe.

Wil je meer weten?

Bel dan met Karel Paasschens, Manager Facility Services op 0341 – 439000 of stuur een bericht naar solliciteren@enviem.nl.

Solliciteer!

Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel en ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button of mail je motivatie inclusief curriculum vitae naar solliciteren@enviem.nl.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl