Back to top

Join us als Tankstation Medewerker bij SuperTank Zeewolde!

Parttime
Klant- en servicegericht werken, kassadiensten draaien, bereiden van broodjes en snacks en shopartikelen aanvullen? Een afwisselende bijbaan met veel afwisseling! Lijkt jou dat wat? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!

Wat ga je doen?

Als Tankstation Medewerker op onze SuperTank locatie in Zeewolde ben je voortdurend in de shop, achter de kassa en op het voorterrein te vinden. Je verwelkomt klanten met een lach en bent altijd in voor een vriendelijk praatje.

Samen met je collega's zorg jij ervoor dat het tankstation er netjes en opgeruimd uitziet. Daarnaast houd jij je bezig met het afrekenen van brandstof en shopartikelen. Ook het bijvullen en spiegelen van producten en het bereiden van koffie, broodjes en snacks behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. 

Ter uitbreiding van ons enthousiaste team zoeken wij een gezellige collega die bereid is overdag, 's avonds en in het weekend te werken.

Onze SuperTank locatie is gevestigd aan de Landbouwweg 18 in Zeewolde. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wat vragen wij van jou?

Jij:

  • bent 20 uur beschikbaar, doordeweeks en op zaterdag;
  • bent servicegericht, enthousiast en vriendelijk;
  • beheerst de Nederlandse taal;
  • bent minimaal 18 jaar.

Wat bieden wij?

  • Een bruto uurloon van minimaal € 13,27 vanaf 21 jaar conform de CAO Tankstations en Wasbedrijven; 
  • Vakantiedagen en 8% vakantiegeld; 
  • Vaste contracturen per week dus een vast salaris per maand;
  • Korting op tanken bij onze tankstations;
  • Diverse (verplichte) trainingen op het gebied van verkoop, veiligheid en productkennis.

Kortom een leuke, afwisselende baan binnen een enthousiast team!

Solliciteer!

Ben je enthousiast geworden over het vervullen van de vacature van Tankstation Medewerker op onze Supertank locatie in Zeewolde? Solliciteer dan via onderstaande button of mail je motivatie en cv naar wijzoekenjou@enviemretail.nl

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl