Back to top

Tankstation Medewerker bij Supertank Zeewolde

Parttime
Dagelijks in contact zijn met onze klanten, kassadiensten draaien, bereiden van broodjes en snacks en shopartikelen aanvullen? Een afwisselende baan die geen dag hetzelfde is! Lijkt jou dat wat? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!

Wat ga je doen?

Als Tankstation Medewerker op onze Supertank locatie in Zeewolde ben je voortdurend in de shop, achter de kassa en op het voorterrein te vinden. Je verwelkomt klanten met een lach en bent altijd in voor een vriendelijk praatje.

Samen met je collega's zorg jij ervoor dat het tankstation er netjes en opgeruimd uitziet. Daarnaast houd jij je bezig met het afrekenen van brandstof en shopartikelen. Ook het bijvullen en spiegelen van producten en het bereiden van koffie, broodjes en snacks behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?

Jij:

  • bent ca. 20 tot 24 uur per week beschikbaar zowel doordeweeks als in het weekend;
  • bent servicegericht, enthousiast en vriendelijk;
  • beheerst de Nederlandse taal;
  • bent minimaal 18 jaar;
  • hebt bij voorkeur ervaring in een gelijksoortige functie.

Wat bieden wij?

  • Een bruto uurloon van minimaal € 13,27 vanaf 21 jaar conform de CAO Tankstations en Wasbedrijven; 
  • Vakantiedagen en 8% vakantiegeld; 
  • Vaste contracturen per week dus een vast salaris per maand;
  • Korting op tanken bij onze tankstations;
  • Diverse (verplichte) trainingen op het gebied van verkoop, veiligheid en productkennis.

Kortom een leuke, afwisselende baan!

Solliciteer!

Zie je jezelf al werken als Tankstation Medewerker op ons Supertank tankstation in Zeewolde en ben jij diegene, die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button of mail je motivatie en cv naar solliciteren@enviem.nl.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.

Over ENVIEM Retail

ENVIEM Retail is een multi-brand retailer met een sterk gevestigd netwerk van bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Als multi-brand retailer blijft ENVIEM Retail sterk groeien in alle (markt)segmenten binnen deze landen. Tot het netwerk behoren de volgende brands: TinQ (de grootste keten onbemande tankstations van Nederland), Gulf, BP, SuperTank, Pollet (B) en VDV (B). Met de ontwikkeling van vernieuwende, bemande winkelconcepten versterken wij voortdurend onze onderscheidende retailformule.
 

ENVIEM Retail is onderdeel van de multi-brand company ENVIEM, www.enviem.nl