Back to top
Gulf
Eijsden
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Eijsden zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Eijsden
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Eijsden zijn wij op zoek naar een medewerker bakery voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Gulf
Oudenbosch
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Oudenbosch zijn wij op zoek naar een tijdelijke verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Beilen
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Beilen zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor in het weekend en in vakanties. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Gulf
Delfzijl
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Delfzijl zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 8 - 15 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Gulf
Oudenbosch
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Oudenbosch zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 21 - 26 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Gulf
Hijlaard
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Hijlaard zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor minimaal 6 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!