Back to top
Gulf
Eijsden
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Eijsden zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Rotterdam
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Rotterdam zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 24 - 32 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Gulf
Kaatsheuvel
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Kaatsheuvel zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 8 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Gulf
Baarn
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Baarn zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker (weekendhulp) voor 15 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Hilversum
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Hilversum zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor in het weekend. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!